Pizza resultaten en recepten

XXX

Pizza resultaten en recepten

Als u aan de slag bent gegaan met onze pizza ingrediënten dan zijn we enorm benieuwd naar uw recepten en de resultaten! Stuur daarom een foto van het eindresultaat naar helpdesk@hollandskaashuis.nl en dan voegen wij hem toe op deze pagina.

We weten dat veel recepten geheim zijn maar als u hem toch durft te delen dan vinden we dat erg gaaf! Dan kunnen andere thuis bakkers ook een heerlijk gerecht maken met uw recept! En als u op zoek bent naar een goed recept om thuis pizza’s te bakken, dan kunt u hier super veel inspiratie vinden.

Elke 2 maanden verloten we een pizza pakket onder de inzenders. Dit pakket bestaat uit,

5 kilo Caputo pizzeria bloem
2.5 kilo gepelde Napolitaanse tomaten
Gratis thuisgestuurd. Dat is een pakket t.w.v. €20,90!

Ook het Hollands kaashuis heeft een authentiek recept voor Italiaanse pizza bodems, dit recept vindt u hier.

Bekijk de volgende recepten

Pizza en focaccia door Lennard
Pizza met burrata door Marco

______________________________________

22-07-2020

Pizza met burrata door Marco

Marco is lekker aan de slag gegaan met ons Caputo pizza bloem en verse Italiaanse Burrata. Burrata is een delikaat product en is kort houdbaar. Doordat wij bij het Hollands kaashuis elke week verse aanvoer hebben kunnen we het super vers bij u leveren.

Wat een gave oven Marco! Daar zijn wij jaloers op. En bedankt voor het delen van de resultaten, het ziet er erg lekker uit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

31-05-2020

Pizza en focaccia door Lennard

Lennard is al jaren een enthousiaste pizza maker, en dat is te zien aan de ontzettend gave steenoven die hij zelf in zijn tuin gebouwd heeft. Lennard heeft pizza en focaccia gebakken met Caputo pizzeria meel en gist. Hij deelde de resultaten met ons. Wij kregen er in ieder geval al ontzettende honger van!

Lennard: “Als je jezelf ook maar beetje serieus neemt als pizza bakker, dan kies je voor Caputo. Ikzelf kies voor de blauwe, aangezien het rijzen dan iets sneller gaat (‘s ochtends deeg maken, einde middag gereed voor gebruik) en is erg geschikt voor mijn buiten oven, die toch snel 350-400 graden wordt.
Zeer smaakvol deeg, ikzelf gebruik iets minder water en wat minder zout dan in het recept en voeg een theelepeltje suiker toe ter indersteuning van het gistproces (met Caputo gist) ”

Pizza resultaten en recepten
De zelfgebouwde steenoven
Pizza resultaten en recepten
Verse pizza
Focaccia by Lennard