Belgische roomboter | 1kg

  • 4/5 (3 review)
Gekoeld geleverd
14,15 per 1000 gram

Voor de mensen die graag echte roomboter gebruiken in de keuken hebben we deze heerlijke Belgische variant. Dit product bevat geen onnodige geur-, kleur- en smaakstoffen en is gemaakt van pure Belgische melk.

(3 klantbeoordelingen)

Uitverkocht

Vandaag besteld = morgen in huis

Beschrijving

Belgische roomboter

Een mooi blok echte Belgische roomboter. De boter is gemaakt door Mathot-SOFRA, waarbij SOFRA staat voor “Société Fermière Rochefort Ardenne”. Deze fabrikant is al jarenlang gespecialiseerd in het maken van boter en kaas en levert deze aan onder meer horecazaken, delicatessenwinkels en groothandels door heel Europa en zelfs daarbuiten.

Boter van Belgische koemelk

De boterfabriek van Mathot-SOFRA staat in Houyet, een gemeente in de Ardennen. Hier produceren ze boerenboter op basis van verse koemelk van koeien uit de Belgische Ardennen. Dit levert een heerlijke, natuurlijke boter op met een licht nootachtige smaak. Dat de boter in de smaak valt, blijkt wel uit het feit dat Mathot-SOFRA momenteel ongeveer één derde van de Belgische botermarkt bedient. Via Hollands Kaashuis is deze boter nu ook eenvoudig verkrijgbaar in Nederland!

Met deze flinke verpakking van 1 kilo heeft u voorlopig weer een mooie voorraad roomboter in huis. Heerlijk voor op brood, door de aardappelpuree, voor in baksels of waar u roomboter ook maar voor gebruikt.

Inhoud: 1 kilo
Verzending: Nederland en België

Dit product bezorgen we gekoeld bij u thuis. Daarom is enkel verzending binnen Nederland en naar België mogelijk. Omdat wij met onze eigen busjes rijden, hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten. Als u voor 09:00 uur ‘s ochtends bestelt, bezorgen wij de producten zelfs die avond al bij u thuis. Op deze pagina leest u alles over de verzending en verzendkosten.

Vindt u de Belgische roomboter een interessant product? Bekijkt u dan ook onze andere producten uit de categorie room, boter en eieren eens. Hier vindt u onder meer verse eieren van de boer uit Zeeland en Italiaanse boter van buffelmelk. Houd de pagina in de gaten voor onze nieuwste zuivelproducten.

Extra informatie

Gewicht1 kg

3 beoordelingen voor Belgische roomboter | 1kg

  1. Hans Eskes

    Helaas zou ik het graag beoordelen, maar… om het te proeven maak ik geen plan 10 Kg “Belgische roomboter” te bestellen. Heeft u daar ook andere mogelijkheden? Voor de site is de waardering GROOTS 🙂

  2. Hans Eskes

    Op 18 maart 2021 heb ik u bovenstaande mail gestuurd zonder er één reactie op te ontvangen. Hier vraag twee dan: wordt deze botersoort in buurt van Purmerend soms ook ergens ter verkoop aangeboden(in kleinere porties).

  3. seocare

    Beste Hans, ons reviewsysteem is niet bij uitstek de meest ideale plek om een productvraag te stellen. Heeft u uw vraag ook gemaild naar helpdesk@hollandskaashuis.nl? De boter is leverbaar in een verpakking van 1kg, ik weet helaas niet of deze boter ook lokaal leverbaar is.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *