Tafel voor alle modellen pizza ovens | Edil Planet

199,95

50 kg

Tafel voor alle modellen pizza ovens | Edil Planet

Edil planet steenovens worden wel 550 graden heet. Het is daarom raadzaam hem op een stenen of metalen ondergrond te zetten. We raden niet aan om hem op een houten tafel te zetten.

Deze pizzaoven tafel is verkrijgbaar in 2 maten, en zijn geschikt voor alle Edil Planet ovens van het bedrijfForno Allegro.

98 x 76 cm Voor de pizzaiolo pizza oven.
80 x 80cm voor alle overige modellen
Hoogte: 80cm

Uitsluitend bestelbaar voor klanten die een Edil planet pizza oven aanschaffen / hebben aangeschaft.

Dit product is uitsluitend voor klanten die bij ons een pizzaoven kopen of hebben gekocht. Dit komt omdat deze tafel als service bij de oven geleverd wordt. Wilt u toch graag een van deze tafels aanschaffen zonder een pizzaoven, stuurt u ons dan een email zodat we u een aanbod op maat kunnen maken.

Wissen
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Gewicht50 kg
Formaat

80 x 80 cm, 98 x 76cm

Toepassing

Pizza

 • Omschrijving

  Tafel voor alle modellen pizza ovens | Edil Planet

  Tafel / onderstel edil planet forno allegro ovens

  Bij het Hollands kaashuis hebben we ook tafels en onderstellen voor de pizza ovens van forno allegro. Om een echte Napolitaanse pizza te bakken moet je een oven hebben die hoge temperaturen kan halen. Hierdoor wordt ook de buitenzijde van de oven behoorlijke warm. Daarom raden we aan de oven niet op een plastic of houten tafel te zetten. Zet hem op een metalen tafel of een tafel met een stenen blad. Een houten tafel brand vrijwel zeker in, en dat is zonde van uw tafel.

  Indien u deze niet heeft kunt u deze meebestellen met uw pizzaoven. De tafels bieden we aan als een service product en daarom zijn ze alleen in combinatie met een oven te bestellen.

  De tafels zijn in 2 maten verkrijgbaar. 80 x 80 cm of 96 x 76 cm. De 96 x 76 tafel is alleen geschikt voor de pizzaiolo oven. De maat van de tafel komt precies overeen met de oven. Alle overige modellen passen op de 80 x 80. Onder elke poot zit een verstelbare pootje zodat de tafel ook op oneven oppervlakken kan worden geplaatst. De tafel is 80 cm hoog.

  Voor de kleinere modellen blijft er dan zelfs nog wat ruimte over op de tafel om wat spullen uit stallen.

  De tafels zijn gemaakt met 2 stoere industriële x poten. Het profiel heeft een breedte van 10 cm zodat de tafel enorm veel gewicht kan dragen. De tafels hebben een mat zwarte poedercoating. Indien gewenst kan de tafel in een kleur naar keuze gespoten worden. De levertijd bedraagt dan 14 dagen.

  Het blad is van steen, deze mooie grijze steen is 2cm dik en dit helpt om de warmte goed af te voeren. De tafel is zwaar, houd er dus rekening mee dat u hem met 2 mensen op moet tillen.

  Als u de pizzaoven niet gebruikt dekt u de tafel samen met de oven dan goed af met een afdekhoes.

  Artikelnummer: 13015 Categorieën: , ,

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Tafel voor alle modellen pizza ovens | Edil Planet” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Heeft u vragen? Onze kaas experts staan voor u klaar!

  Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00 uur. U kunt ons natuurlijk wel altijd een e-mail sturen.