Aanbieding!

Onderstel voor pizza ovens

Uit voorraad leverbaar
404,10

Onderstel voor alle Edil planet modellen pizza ovens

Edil planet steenovens worden wel 550 graden heet. Het is daarom raadzaam hem op een stenen of metalen ondergrond te zetten. We raden niet aan om hem op een houten tafel te zetten.

Formaat van de tafel: 81,5cm breed en 69cm diep.

Hij is geschikt voor alle Edil Planet ovens van het bedrijf Forno Allegro maar de nonno peppe past er exact op. Bij andere modellen valt hij er net overheen of houdt u wat ruimte aan de zijkant over. De tafel heeft 2 wielen zodat hij verrijdbaar is.

* Uitsluitend bestelbaar voor klanten die een Edil planet oven bij ons aanschaffen. Graag samen met uw oven bestellen, als hij nagestuurd moet worden komt er €50 transport kosten bij.

Dit komt omdat deze tafel als serviceproduct bij de oven geleverd wordt. We verkopen de tafel letterlijk tegen kostprijs. Wilt u toch graag een van deze tafels aanschaffen zonder een pizzaoven, stuurt u ons dan een email zodat we u een aanbod op maat kunnen maken.

Afmetingen ovensBreedte (cm)Diepte (cm)
Nonno peppe8276
Pizzaiolo9876
Luxury8275
Nonno Lillo6050
Surriento6050
Vesuvio6050
Basilico6050

Op voorraad

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Vandaag besteld = morgen in huis

Beschrijving

Onderstel voor alle modellen pizza ovens

Onderstel edil planet forno allegro ovens

Bij het Hollands kaashuis hebben we ook onderstellen voor de pizza ovens van forno allegro. Om een echte Napolitaanse pizza te bakken moet je een oven hebben die hoge temperaturen kan halen. Hierdoor wordt ook de buitenzijde van de oven behoorlijke warm. Daarom raden we aan de oven niet op een plastic of houten tafel te zetten. Bouw hem in uw buiten keuken, zet hem op een metalen tafel of een tafel met een stenen blad. Een houten tafel brand vrijwel zeker in, en dat is zonde van uw tafel.

Indien u deze niet heeft kunt u deze meebestellen met uw pizzaoven. De onderstellen bieden we aan als een service product en daarom zijn ze alleen in combinatie met een oven te bestellen.

Als u de pizzaoven niet gebruikt dekt u de tafel samen met de oven dan goed af met een afdekhoes. De tafel is geschikt voor buitengebruik maar niet om wekenlang in de stromende regen te staan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Onderstel voor pizza ovens” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heeft u vragen??

Onze kaas experts staan voor u klaar!

Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00 uur. U kunt ons natuurlijk wel altijd een e-mail sturen.