Korte pizzaschep Amica | 32 x 30 cm blad | lengte 60cm

Uit voorraad leverbaar
32,95

In de zoektocht naar de perfecte Italiaanse pizza zijn niet alleen de juiste ingrediënten belangrijk. Het gereedschap dat u gebruikt is net zo belangrijk!

Een pizzaschep is onmisbaar bij het maken van pizza’s die met echt vuur worden gebakken worden. Als u pizza’s maakt in een steenoven, ooni, bigg green egg of welke andere vorm van echt vuur, dan heeft u een goede pizza schep nodig.

Merk: GI metal
Model: Amica
Made in Italy
Metalen blad van 30 x 32 cm.
Totaal 60 cm lang.
Metalen handvat.

Product code: AE-32R/60

Op voorraad

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Vandaag besteld = morgen in huis

Beschrijving

Pizzaschep

Een pizzaschep is onmisbaar bij het maken van pizza’s die met echt vuur worden gebakken worden. Als u pizza’s maakt in een steenoven, ooni, bigg green egg of welke andere vorm van echt vuur, dan heeft u een goede pizza schep nodig.

Merk: GI metal
Model: Amica
Made in Italy
Metalen blad van 30 x 32 cm.
Totaal 60 cm lang.
Metalen handvat.

Product code: AE-32R/60

Waarom moet ik er een hebben?

Het antwoord is vrij simpel, alleen een standaard hete lucht oven heeft een uitneembaar plateau waar u de pizza op kunt leggen voordat hij de oven ingaat. Alle andere ovens hebben dit niet, en dus heeft u een schep nodig. Alhoewel u met een hete lucht oven een prima pizza kunt bakken gaan de fanatiekere pizzabakkers voor een oven waar echte vlammen aan te pas komen.

Er zijn aantal belangrijke zaken die u in gedachten moet houden als u een echte Italiaanse pizza wilt bakken met van die mooie donkere spikkels. Een van de belangrijkste zaken is de temperatuur. Deze kan het beste zo hoog mogelijk zijn (400 tot 500 graden Celsius). Maar ook de ondergrond (pizza steen) moet deze temperatuur hebben. En hier komt de pizzaschep goed van pas.

Hoe gebruik ik een pizzaschep?

Stook uw oven op tot de gewenste temperatuur. Begin ruim van te voren met het warm stoken van uw oven. Als uw thermometer aangeeft dat de juiste temperatuur heeft bereikt, dan geldt dit voor de warme lucht in de oven. De vaak vaak dikke pizzasteen heeft meestal iets langer nodig om op dezelfde temperatuur te komen. Als je zeker weet dat je oven of barbecue loei heet is begin je met de bereiding van je pizza.

Maak je pizza

Sla de bodem uit tot de gewenste maat. Neem nu wat bloem of semola en strooi deze over je pizzaschep. Leg de bodem op de schep. Beleg nu je bodem met saus en gewenste toppings. Voordat je pizza de oven inschuift kun je hem eventueel nog iets groter maken door aan de randjes te trekken. Pak nu de schep op en schud lichtjes zodat u zeker weet dat de pizza niet vastgeplakt zit aan de schep. Nu komt het belangrijkste moment, de pizza op de steen leggen. Dit vergt wat oefening dus maak een paar deegballen extra zodat je altijd een back-up hebt. Leg de voorkant van de schep op de plek van de steen waar je de achterkant van de pizza wilt hebben. Haal nu in één snelle beweging de schep terug naar je toe zodat de pizza op de steen ligt.

De pizzaschep kan nu opzij gelegd worden want vanaf hier heb je een pizzaschep met lange steel nodig. Meer weten over de verschillende soorten pizzascheppen? Lees dan ook onze blog!

Extra informatie

Toepassing

Pizza

Productgroep

Accesoires

Formaat

Pizzaschep groot: blad 35 x 30 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Korte pizzaschep Amica | 32 x 30 cm blad | lengte 60cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heeft u vragen??

Onze kaas experts staan voor u klaar!

Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00 uur. U kunt ons natuurlijk wel altijd een e-mail sturen.