Haardhout voor pizzaoven & barbecue

Vanaf 10,90

10 kg

De fanatieke thuis pizzabakkers weten het Hollands Kaashuis te vinden voor alles wat met de perfecte pizza te maken heeft. Daar hoort ook haardhout van goede kwaliteit bij voor de betere pizzaoven. 100% beukenhout!

Wissen
Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Gewicht10 kg
Gewicht

10kg, 20kg

Toepassing

Pizza

Productgroep

Accesoires

 • Omschrijving

  Haardhout voor pizzaoven & barbecue

  Dit is perfect oven gedroogd haardhout voor in de pizzaoven, op de barbecue of in de haard. Dit is 100% beukenhout. Dat is topkwaliteit hardhout! De meeste webshops verkopen een  mix van essen-, eiken- en beukenhout. Deze mix makt het hout goedkoper. Maar zo gaat dat niet bij het Hollands kaashuis, wij leveren 100% kwaliteitshout, dat is dus beukenhout. Beukenhout zorgt voor een goede, niet te overheersende smaak en de juiste temperatuur. beukenhout brandt namelijk langer dan andere soorten hout en geeft veel warmte af.

  Dit hout komt uit duurzaam beheerde bossen en is oven gedroogd. Hout dat op deze manier is gedroogd is direct te gebruiken en heeft een laag vochtpercentage. Hierdoor vat het snel vlam en geeft het mooie neutrale rook die uw gerechten net dat beetje extra geeft, zonder dat u voor een overheersende bijsmaak hoeft te vrezen. Ideaal voor in uw pizzaoven, Ooni of Big Green Egg.

  U besteld haardhout per 10 of 20 kilo.
  Een 20 kilo doos is 60 x 40 x 30cm en zit helemaal vol.
  Vermogen: 4.2 KvH per kilo.

  Thuis pizza bakken als een pro

  Met een houtoven in de tuin bakt u thuis de allerbeste pizza’s. Een houtoven als onze Nonno Lillo of Nonno Peppe is een behoorlijke investering, maar wel de absolute top voor de gepassioneerde thuis pizzabakker. Deze ovens bereiken namelijk de temperatuur van 500 graden, wat toch net even voor een ander resultaat zorgt dan een pizzasteen op de barbecue… Dit haardhout is geschikt voor zowel pizzaovens als barbecues zoals de Big Green Egg.

  Heeft u nog pizza ingrediënten nodig voor uw volgende pizzadiner? Ook die bestelt u eenvoudig bij Hollands Kaashuis, van bloem dat rechtstreeks uit Napels komt tot mooie pizza tomaten en pizzakaas. Als u voor 09:00 bestelt, bezorgen we de producten dezelfde avond nog bij u. Dat wordt weer smullen!

  Artikelnummer: 14011 Categorieën: , , ,

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Haardhout voor pizzaoven & barbecue” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Heeft u vragen? Onze kaas experts staan voor u klaar!

  Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00 uur. U kunt ons natuurlijk wel altijd een e-mail sturen.