Aanbieding!

Gas & hout kit voor de Nonno peppe en Luxury

Uit voorraad leverbaar
53,96

Wilt u op zowel gas en hout kunnen stoken met uw Edil Planet pizza oven? Dat kan nu met deze kit. Beschikbaar voor de nonna peppe gas en de luxury modellen. Lees in de uitgebreide beschrijving hieronder alles over deze kit.

 

Op voorraad

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Vandaag besteld = morgen in huis

Beschrijving

Gas & hout kit voor de Nonno Peppe en Luxury

Deze kit bevat 2 onderdelen. Een RVS afdekplaat voor de gasbrander van uw oven en een houtkorf. De afdekplaat is speciaal op maat gemaakt voor deze 2 modellen. Wanneer u op hout stookt voorkomt u hiermee dat er as in de gasbrander terecht komt. Het houtmandje is ideaal om uw blokjes hout in te doen zodat u echte Napolitaanse pizza’s kunt bakken.

De breedte van de pizzasteen voor deze modellen is normaal gesproken 52 centimeter. De houtkorf heeft een breedte van 15 centimeter. Wanneer u op hout stookt kunt u daarom 37 centimeter van de pizzasteen benutten, ruim voldoende om 1 pizza tegelijk te bakken. Wanneer u op gas stookt kunt u de gehele 52 centimeter breedte benutten.

U heeft hiermee het beste van 2 werelden. Wanneer u snel aan de slag wilt kunt u op gas stoken. Wanneer u zin heeft in een authentieke pizza met die heerlijke smaak die u alleen met hout kunt bereiken, dan maakt u gebruik van deze kit.

Ook als u bijvoorbeeld twijfelt of uw buren de rook wel kunnen waarderen die van het hout stoken af komt dan is deze kit een uitkomst. Zo kunt u gemakkelijk tussen de 2 methodes switchen. Wanneer u maar wilt en zo vaak u maar wilt.

Hoe ga ik te werk?

Het is eigenlijk heel simpel, u schuift de rvs afdekplaat over de gasbrander heen wanneer u op hout stookt. Het is niet mogelijk om tegelijkertijd op hout en gas te stoken. U moet er immers voor zorgen dat er geen asdeeltjes in de gasbrander terecht komen.

Plaats het houtkorfje aan de rechterkant van de oven, weg van de gasbrander. Enjoy!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gas & hout kit voor de Nonno peppe en Luxury” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heeft u vragen??

Onze kaas experts staan voor u klaar!

Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00 uur. U kunt ons natuurlijk wel altijd een e-mail sturen.