Flexibele deegschraper professioneel XL | blauw

Tijdelijk uitverkocht
12,95

Een deegschraper professioneel XL is lekker flexibel in het gebruik en onmisbaar om het deeg in een mooie vorm uit de deegkrat te krijgen. U heeft zoveel tijd en moeite in het maken en rijzen van uw pizza deeg gestoken, dan is er niets frustrerender om uw deeg kapot trekken als het uit de krat komt. Daarnaast worden pizza bodems die incorrect worden opgeschept ook sneller vierkant in plaats van rond.

Lengte : 9.5cm
Gewicht: 10 gram

Omdat deze deegschraper in zijn geheel van duurzaam plastic is buigt hij makkelijk mee en krast hij niet waardoor het nog makkelijker is om uw deeg op te schrapen.

Fabrikant: GI Metal uit Italië
Model: AC-STF10

Uitverkocht

Laat mij weten als het product weer beschikbaar is

Vandaag besteld = morgen in huis

Beschrijving

Deegschraper professioneel XL

Een deegschraper professioneel XL is onmisbaar om het deeg in een mooie vorm uit de deegkrat te krijgen. U heeft zoveel tijd en moeite in het maken en rijzen van uw pizza deeg gestoken. Dan is er niets frustrerender om uw deeg kapot trekken als het uit de krat komt. Daarnaast worden pizza bodems die incorrect worden opgeschept ook sneller vierkant in plaats van rond.

Lengte : 9.5cm
Gewicht: 10 gram

Omdat deze deegschraper in zijn geheel van duurzaam plastic is buigt hij makkelijk mee en krast hij niet waardoor het nog makkelijker is om uw deeg op te schrapen.

Hoewel de meeste van onze klanten een deegschraper waarschijnlijk alleen voor de pizzabollen gebruiken, is het eigenlijk een multifunctionele tool voor in de keuken. U kunt met deze deegschraper bijvoorbeeld ook porties afsteken, een beslagkom leegschrapen of glazuur op een taart gladstrijken.

Hoe haal ik pizzadeeg uit de krat?

Als u onze handige kratjes voor pizza deeg gebruikt dan is het heel eenvoudig om de bollen er uit te halen. Om te beginnen kunt u wat meel over uw deeg heen strooien. Dit is vooral handig als de bollen tegen elkaar geplakt zitten. Steek eventueel de deegschraper op de randjes van de bolletjes die tegen elkaar aan zitten. Steek daarna de schraper met wat neerwaartse druk onder uw pizza bol. Niet direct in één keer de bol eruit halen maar begin met 1/3, til daarna met uw andere hand de bol alvast op aan het loszittende gedeelte. Steek daarna met nog 2 bewegingen de hele bol uit de krat.

Gooi de bol nu in het bloem en snijd met de deegschraper eventueel nog wat uitstekende randjes van het deeg af. Dat is de manier hoe ze het in Italië ook doen!

Heeft u nog meer nodig voor het bakken van de perfecte pizza? Bij Hollands Kaashuis kunt u terecht voor zowel handige pizza tools als de beste pizza ingrediënten.

Extra informatie

Toepassing

Brood, Pasta, Patisserie / gebak, Pizza

Productgroep

Accesoires

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Flexibele deegschraper professioneel XL | blauw” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heeft u vragen??

Onze kaas experts staan voor u klaar!

Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00 uur. U kunt ons natuurlijk wel altijd een e-mail sturen.