Deegschraper plastic

  Uit voorraad leverbaar
  1,45

  Elke zelfgebakken pizza begint als een bol deeg. Eentje die moet rijzen! Voor het beste resultaat is het belangrijk dat u de bollen netjes bewaart en zorgvuldig uit het krat haalt zodra de tijd rijp is. Dat laatste doet u met een deegschraper. We hebben 2 varianten, een bolle bovenkant of een platte bovenkant. Een bolle bovenkant kan makkelijk zijn om bijvoorbeeld de deeg kom leeg te schrapen.

  Wissen
  Productprijs
  Aanvullende opties totaal:
  Bestelling totaal:
  Vandaag besteld = morgen in huis

  Beschrijving

  Deegschraper plastic

  Een simpele maar praktische deegschraper om makkelijk bolletjes deeg uit kratjes te halen, of om deeg eenvoudig in porties te verdelen. Deze plastic schraper is een goedkoop alternatief voor onze professionele deegschraper, maar doet zijn werk net zo goed.

  Door pizzabakkers wordt een deegschraper het meest gebruikt om bollen deeg netjes uit een deegkrat te halen. Het maken en laten rijzen van het pizzadeeg kost best wat tijd, dus het is zonde om de bol kapot te trekken bij de allerlaatste stap, namelijk wanneer je de bol uit het kratje haalt.

  Toch is dit niet het enige waarvoor u de deegschraper kunt gebruiken. U kunt er bijvoorbeeld ook porties juist mee afsteken, een beslagkom mee leegschrapen of glazuur op een taart mee gladstrijken. Dat maakt deze plastic deegschraper een multifunctionele tool voor elke thuisbakker!

  Hoe haal ik pizzadeeg uit een kratje?

  Omdat vooral veel pizzabakkers bij ons bestellen leggen we graag uit hoe u deze deegschraper gebruikt om pizzadeeg uit een deegkrat te halen.

  1. Strooi wat bloem over het deeg. Dit is vooral handig voor als de bollen tijdens het rijzen een beetje aan elkaar zijn geplakt.
  2. Steek de deegschraper eventueel tussen de randen van de bollen die tegen elkaar aan zijn geplakt.
  3. Steek de schraper met wat neerwaartse druk onder de pizzabol. Haal de bol er niet in één keer uit, maar til ongeveer 1/3 op.
  4. Houd dit loszittende deel van de pizzabol omhoog met uw andere hand.
  5. Steek met nog twee bewegingen ook de rest van de bol los. Haal nu de hele deegbol uit het kratje!
  6. Gooi de bol in wat bloem en snijd eventueel nog wat uitstekende randjes van de bol af met de schraper. Precies zoals ze het in Italië ook doen!

  Extra informatie

  Productgroep

  Accesoires

  Toepassing

  Brood, Pasta, Patisserie / gebak, Pizza

  Verkrijgbaar in deze vorm

  Bolle bovenkant (geel), Platte bovenkant (wit)

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Deegschraper plastic” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *