Pizza oven hout nonno lillo

XXX
(1 klantbeoordeling)

 575,00

Dit is één van de hardlopers in de categorie pizza ovens. Deze handige hout gestookte pizza oven kunt u gemakkelijk op een tafel zetten in uw tuin of op uw balkon. Hiermee maakt u authentieke Napolitaanse pizza en vele andere gerechten.

Pizza oven hout nonno lillo

Deze pizza oven werkt met echte blokken hout en heeft de prachtige naam Nonno Lillo. Het is een lichte en handige houtgestookte pizza oven waarin u 1 pizza tegelijk kunt bakken.

Bij deze oven ontvangt u een gratis pizza starters pakket bestaande uit,

1 deegkratje
1kg caputo pizzeria
1kg caputo nuvola
1kg caputo cuoco
1 potje caputo gist

Hij is ideaal als je de oven regelmatig wilt verplaatsen, hij is namelijk maar 35 kilo. Je kunt hem bijvoorbeeld in je tuinhuisje bewaren, en met gemak optillen als je hem gaat gebruiken. Je kunt hem natuurlijk ook gewoon buiten laten staan omdat hij gemaakt is van hoogwaardig roest vast staal.

Wilt u de oven bekijken? Kom dan gerust bij ons langs in Tholen (zeeland). Bel wel even van te voren zodat we weten dat u komt.

Specificaties:

Buitenafmeting: 60 x 50 cm
Binnenafmeting: 50 x 40cm
Gewicht: 35 kilo
Pizzasteen: Lavasteen
Maximum temperatuur: 500 graden Celsius
Kleur: rvs
Garantie: 1 jaar

Dankzij de natuurlijke lavasteen kookplaat die is gemaakt van steen uit de Etna vulkaan, heeft u de mogelijkheid om elk gerecht op een gezonde en authentieke manier direct in contact met de plaat te bereiden. De lava steen geeft een unieke smaak aan elk gerecht.

Pizza oven hout nonno lillo kopen

De onderdelen zijn van roestvrij staal en behandeld met een poedercoating. Hierdoor zijn ze bestand tegen hoge temperaturen.
Het huis van de oven is ook volledig in roestvrij staal gemaakt en deze stelt u in staat om in enkele minuten hoge temperaturen te bereiken met behulp van weinig hout.

Lava pizzasteen

De pizzasteen is gemaakt van een enkel stuk natuurlijke lavasteen uit de Etna vulkaan. Deze steen houdt de warmte lang vast. U kunt u elk type gerecht direct in contact met de steen brengen en op deze manier gezond bereiden.
De oven is goed geisoleerd zodat u de warmte lang vasthoudt en zo min mogelijk haardhout gebruikt.

Thermometer

Op deze pizza oven zit een ingebouwde thermometer die de temperatuur in de verbrandingskamer aangeeft, waardoor deze eenvoudig en direct kan worden geregeld.
De deur is voorzien van een handgreep die prettig in de hand ligt, stelt u in staat de trek aan te passen door het vuur in de oven gemakkelijk te regelen en de oven sneller op te warmen.
De oven is ook uitgerust met een praktische stalen geperforeerde houtkorf waarmee u op een eenvoudige manier brandhout kunt plaatsen zonder dat het op het eten terecht komt.

Deze oven wordt in een doos geleverd en is makkelijk in elkaar te zetten. U hoeft alleen de schoorsteen op de oven te zetten en hij is klaar voor actie!

1 beoordeling voor Pizza oven hout nonno lillo

  1. Jacques vd B

    Gelijk wat hout meebesteld, werkt ideaal. Mijn kinderen vinden het ook prachtig.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *