Pizza deegbollen van Caputo Tipo 00, kant-en-klaar

  • 5/5 (2 review)
Uit voorraad leverbaar Gekoeld geleverd
Vanaf 3,95

Als u pizza’s wilt maken met de beste type 00 bloem ter wereld maar geen zin heeft om zelf het deeg te maken hebben wij de oplossing.
Kant en klare Caputo deegbollen van 250 gram per bol. Verkrijgbaar per 2, 5 of 10 bollen.

Antimo Caputo is de beste pizzabloem producent ter wereld en is gevestigd in Napels. Wij maken bij het Hollands kaashuis pizzadeeg volgens het Verace keurmerk recept. Dit zijn deegbollen van topkwaliteit. Hiervoor gebruiken we slechts 4 ingrediënten: type 00 pizzabloem, water, Italiaans zeezout en verse gist.

Let op! De bollen worden vacuüm verpakt diepgevroren verzonden en zijn deels ontdooid als ze bij u aankomen. U kunt zelf kiezen om ze buiten de vriezer te bewaren zodat u ze de volgende dag kunt gebruiken, of u kunt ze gewoon weer in de vriezer doen. Anders als vlees of vis kunt u deegbollen meerdere keren terug koelen, hiermee zet u het gistingsproces tijdelijk stil. Ook een deukje in de deeg bol is niets om u zorgen over te maken. Deze verdwijnt als de bol gaat rijzen. Als u de bollen direct invriest na levering zijn ze nog 3 maanden houdbaar.

Gebruiksaanwijzing: Haal de (bevroren) deegbollen uit de verpakking en spoel ze af met koud water. Plaats ze in een deegkrat en dek deze af. Laat het deeg 6 tot 24 uur rijzen. Tijdens het rijzingsproces moet u de deegbollen nog 1 keer nat maken. Dit kunt u doen door uw hand onder de kraan te houden en deze daarna over de deegbol te wrijven. Probeer de deksel er verder zo min mogelijk af te halen, anders kan de deegbol uitdrogen. De bollen zijn klaar voor gebruik als ze lekker luchtig zijn, dit kunt u testen door er zachtjes met uw vinger in te drukken. Als de afdruk van uw vinger er in blijft zitten dan is uw deeg nog niet klaar. Als de deegbol direct weer zijn eigen vorm aanneemt zit er genoeg lucht in het deeg en zijn ze klaar voor gebruik. Ruikt uw deeg naar gist of bier dan zijn ze te ver gerezen.

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Vandaag besteld = morgen in huis

Beschrijving

Pizza deegbollen van Caputo, kant-en-klaar

Wilt u echte Napolitaanse pizza’s maken en vindt u het maken van eigen nog iets te ingewikkeld? Of wilt u gewoon tijd besparen en direct aan de slag met de meest professionele pizzabollen die beschikbaar zijn voor consumenten? Dan zijn onze kant en klare Caputo deegbollen iets voor u. 6 tot 24 uur voordat u aan de slag gaat met pizzabakken haalt u de gewenste hoeveelheid pizzabollen uit uw vriezer. Plaats de deegbollen in een deegkrat en laat ze 6 tot 24 uur ontdooien en rijzen. Hierna kunt u direct aan de slag met bakken!

Gebruiksaanwijzing: Haal de (bevroren) deegbollen uit de verpakking en spoel ze af met koud water. Plaats ze in een deegkrat en dek deze af. Laat het deeg 6 tot 24 uur rijzen. Tijdens het rijzingsproces moet u de deegbollen nog 1 keer nat maken. Dit kunt u doen door uw hand onder de kraan te houden en deze daarna over de deegbol te wrijven. Probeer de deksel er verder zo min mogelijk af te halen, anders kan de deegbol uitdrogen. De bollen zijn klaar voor gebruik als ze lekker luchtig zijn, dit kunt u testen door er zachtjes met uw vinger in te drukken. Als de afdruk van uw vinger er in blijft zitten dan is uw deeg nog niet klaar. Als de deegbol direct weer zijn eigen vorm aanneemt zit er genoeg lucht in het deeg en zijn ze klaar voor gebruik. Ruikt uw deeg naar gist of bier dan zijn ze te ver gerezen.

Vergeet niet nog wat semola mee te bestellen om het deeg in te rollen. Of een van onze andere heerlijke ingrediënten!

Extra informatie

Variatie

2 deegbollen, 5 deegbollen, 10 deegbollen, 25 deegbollen, 50 deegbollen

Ingrediënten: Caputo pizzeria type 00 bloem (GLUTEN), water, zeezout, verse gist.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pizza deegbollen van Caputo Tipo 00, kant-en-klaar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heeft u vragen??

Onze kaas experts staan voor u klaar!

Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00 uur. U kunt ons natuurlijk wel altijd een e-mail sturen.