Meneba | Madelief | bloem | 25kg

31,60

25 kg
(1 klantbeoordeling)

Inhoud: 25 kg

Kenmerken:

  • Blanke kruim
  • Laag asgehalte
  • Rustige bakaard

Toepassing

  • Groot witbrood
  • Klein witbrood
  • Pizza

Witte professionele meel van Meneba is ook prima geschikt om thuis mee te bakken.

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Gewicht25 kg
Productgroep

Bloem en meel

Toepassing

Brood, Pizza

  • Omschrijving

    Meneba bloem Madelief

    Meneba bloem Madelief is de alleskunner onder de bloem. Met deze bloem bakt u de aller lekkerste broden en pizza bodems. Madelief heeft een kenmerkende witte kruim en heeft een heel laag as gehalte.Meneba Bloem Madelief

    Inhoud: 25 kg witte bloem
    Ingrediënten: 100% Tarwebloem
    Ook geschikt voor in de brood machine

    Wat u ook wilt bakken, Madelief zorgt dat het lukt. Deze meel is voor ontzettend veel doeleindes te gebruiken. Normaal is het alleen voor restaurants te verkrijgen. Maar bij het Hollands kaashuis besteld u eenvoudig een 25 kilo zak die bij u tuis bezorgd wordt. Dat scheelt weer sjouwen want 25 kilo is best zwaar! Daar maakt u zo 130 pizza’s mee of 60 broden.

    We raden aan Meneba bloem madelief te combineren met de verse gist van Bruggeman. Zo bakt u de beste broden zoals professionele bakkers dat doen.

    Het mooie aan bloem is dat het ontzettend lang houdbaar is. Met deze zak bakt heeft u maandenlang bak plezier!

    Recept voor ambachtelijk brood

    Zelf brood bakken is erg makkelijk. Dit is het recept om thuis lekker aan de slag te gaan.

    500 gram Meneba bloem
    300 ml lauw water
    25 gram verse gist van Bruggeman
    8 gram zeezout

    Meng in een kom het Meneba bloem met het zeezout Maak een gaatje in het midden in de kom en giet er het water in. Brokkel de Bruggeman gist in stukjes / blokjes in het water en kneed alles met de hand tot een mooi en glad deeg. Laat het deeg 20 minuten rijzen op een tochtvrije plaats.Als het erg koud is in huis kunt u heet deeg een half uurtje laten rijzen.

    2 Neem een bakplaat met een vel bakpapier, en strooi hier wat meel over.

    3 Snijd de deegbollen met een scherp mesje in aan de bovenkant en doe nog met wat bloem over het brood.

    4 Warm de oven voor op 240 graden.

    5 Laat de broden nog 15-20 minuten rijzen.

    6 Zet de broden in het midden van de oven.

    7 Zet de oven terug naar 220 graden en bak de broden in 20 minuten mooi krokant bruin.

    8 Laat de broden afkoelen op een rooster.

    Eet smakelijk!

    Artikelnummer: 10017 Categorieën: ,

    1 beoordeling voor Meneba | Madelief | bloem | 25kg

    1. Tineke Ramasaran

      Meneba bloem Madelief altijd Top

    Een beoordeling toevoegen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Heeft u vragen? Onze kaas experts staan voor u klaar!

    Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00 uur. U kunt ons natuurlijk wel altijd een e-mail sturen.