Caputo Cuor di Cereali | zadenbrood | broodmix

11,15

1000 gram

Dit product is een toevoeging om de beste deegwaren gemaakt van Caputo nog lekkerder te maken. Deze zak van 1 kilo zit vol met zaden en granen. U kunt deze door uw pizzadeeg of brood mengen met een heerlijk deeg als resultaat.

Inhoud: 1 kilogram

Uitverkocht

Uitverkocht

Gewicht1 kg
Productgroep

Bloem en meel

Toepassing

Brood

 • Omschrijving

  Caputo Cuor di Cereali

  Caputo Cuor di Cereali betekent hart van granen. Het is een zorgvuldig geselecteerde mix van zaden en granen (zonnebloem pitten, rogge, vlas, gerst, sesam en tarwe). Lekker en gezond! U kunt deze mix ‘s ochtends ook door uw yoghurt mengen.

  Ingrediënten: Zonnebloem zaden, bruin roggemeel, lijnzaad, gerstvlokken bloem, sesamzaad, gepeld sesamzaad, gemoute gerstbloem, witte zachte bloem van granen.

  Mix bloem met Cuor di Cereali

  Voor het bakken van brood en pizza raden we aan 10% tot 20% van het totale gewicht Caputo bloem te vervangen door deze mix. Als u dus een kilo bloem heeft gebruikt dan vervangt u 100 tot 200 gram bloem door de Cereali mix.

  Deel net zoals andere enthousiaste thuisbakkers een foto van uw resultaat! Op deze pagina delen we alle ingestuurde resultaten en recepten. Dat is natuurlijke ook een ideale pagina om inspiratie op te doen en tips te delen! We verloten elke 2 maanden een pizza pakket onder de inzenders!

  Iedere professionele bakker weet dat Caputo het top merk is als het gaat om Italiaanse deegproducten. Dit product is dan ook een professioneel bakkersproduct, maar het is ook prima te gebruiken voor de thuisbakker die een fantastisch brood op tafel wilt zetten. Uw deeg zal veel rijker zijn aan smaak en goede voedingsstoffen.

  Volkoren pizza met Caputo

  U kunt ook een pizza met een twist maken van deze Caputo variant. In deze video ziet u hoe een professionele pizzabakker dat doet.

  Wilt u het authentieke recept voor Napolitaanse pizzadeeg hebben, dan vindt u die hier.

  Het lekkerste zaden brood van Caputo

  Als u het standaard recept volgt om een heerlijk brood te maken van Caputo, en 10 – 20 % van het gewicht aan Caputo Cuor di Cereali toevoegd, dan zet u een fantastisch brood op tafel!

  Artikelnummer: 10015 Categorieën: ,

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Caputo Cuor di Cereali | zadenbrood | broodmix” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Heeft u vragen? Onze kaas experts staan voor u klaar!

  Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00 uur. U kunt ons natuurlijk wel altijd een e-mail sturen.