Verse roomkaas 1,8kg | voor cheescake | Arla buko

Uit voorraad leverbaar
22,95 per 1800 gram

Verse roomkaas van Arla is uw perfecte partner om heerlijke zelfgebakken cheesecakes te maken gevuld met heerlijk fruit of andere lekkernijen die u maar wilt. En aangezien Arla Roomkaas gemaakt is van slechts vier natuurlijke ingrediënten, kunt u er zeker van zijn dat alles wat u ermee bakt, alleen gevuld zal worden met de goedheid die u erin stopt.

Inhoud: 1,8kg

Deze roomkaas in een verpakking 1,8 kilo wordt normaal gesproken in de professionele keuken gebruikt, maar bij ons kunt u hem ook als consument bestellen. Wij bezorgen hem vers thuis. In gesloten vacuüm verpakking is deze kaas circa 3 maanden houdbaar.

Kaaspapier

Wilt u een kaaspapiertje bij uw kaas ontvangen zodat u de kaas netjes kunt bewaren?

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Vandaag besteld = morgen in huis

Beschrijving

Verse roomkaas 1,8kg

Je gaat nooit de verkeerde kant op met het serveren van een zoete en smakelijke Strawberry Cheesecake! Arla Cream Cheese gemaakt van slechts vier natuurlijke ingrediënten – geeft je de keuze om deze verrukkelijke traktatie thuis te bakken en ervoor te zorgen dat elke smakelijke hap alleen wordt gevuld met het goede dat je erin stopt.

Ga je gang en probeer het uit – het is gemakkelijker dan je zou denken. Of kies een andere favoriet in onze collectie van natuurlijk lekkere cheesecakes.

Ingrediënten

Basis

150 g gemalen volkoren koekjes
75 g boter

Vulling

4 blaadjes gelatine
300 g Arla natuurlijke roomkaas
500 g aardbeien
1,5 dl suiker
4,5 dl room
Sap van 1 citroen

100 g aardbeien ter decoratie

Aan de slag
Breek de koekjes en meng ze tot fijne kruimels. Smelt de boter en meng goed met de kruimels. Bekleed de bodem van een springvorm (24 cm in diameter) met bakpapier en plaats de zijkant van de springvorm terug op de bodem. Druk het koekjesmengsel in de vorm tot de koekjesbodem egaal en glad is. Zet in de koelkast en laat de bodem stollen.

Week de gelatine ca. 10 minuten. Snijd de aardbeien in blokjes en bestrooi met suiker. Roer Arla Natuurlijke Roomkaas zachtjes met 0,5 dl room en klop de rest van de room tot een licht schuim. Roer de roomkaas en de slagroom voorzichtig door elkaar en spatel de in blokjes gesneden aardbeien en de suiker erdoor. Haal de gelatine uit het water en smelt de verzachte vellen in een pan of magnetron op zeer laag vuur, roer net totdat ze volledig gesmolten zijn. Koel het gelatinemengsel af met citroensap. Als het lauw is, voorzichtig mengen met de roomkaas en aardbeienvulling.

Giet de vulling in de cakevorm en laat minimaal 4 uur in de koelkast afkoelen. Verwijder de zijkant van de cakevorm en versier met 100 g in vieren gesneden aardbeien.

Bron: Arla

 

Extra informatie

Gewicht1,8 kg

Magere MELK, ROOM, zout, VISgelatine, stabilisator (johhanesbroodpitmeel), ZUURSEL.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verse roomkaas 1,8kg | voor cheescake | Arla buko” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heeft u vragen?

Onze kaas experts staan voor u klaar!

Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00 uur. U kunt ons natuurlijk wel altijd een e-mail sturen.