Kappertjes | 620 gram

Uit voorraad leverbaar
5,50 per 620 gram

Heerlijke Italiaanse kappertjes in een potje. De kappertjes worden op deze natuurlijke manier bewaard zodat de kwaliteit veel hoger is. U proeft direct het verschil.

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Vandaag besteld = morgen in huis

Beschrijving

Kappertjes uit Italië

Kappertjes uit Italië zijn veel lekkerder dan kappertjes uit Nederland. Kappertjes zijn knopjes van een bloem en smaken lekker zout zuur.

Herkomst: Italië
Inhoud: 620 gram

Rond de Middellandse Zee groeit de Capparis Spinosa. Deze plant heeft lange dunne takken en groeit vaak over de rotsen. De Capparis Spinosa doet het vooral goed op vulkanische grond, want daar vindt hij alle voedingsstoffen om deze heerlijke groene balletjes te produceren. Hij is te herkennen aan zijn prachtige witte bloemen met paarse stengels. De bloemen worden geoogst als het nog bloemknoppen zijn en ontwikkelen zich dan tot kappertjes.

Voor gebruik kunt u deze kappertjes het beste afspoelen, zo komt de smaak het beste tot zijn recht. Dit doet u het beste door ze onder de kraan te spoelen en ze vervolgens een kwartiertje in koud water te laten liggen. Wat overblijft zijn frisse kappertjes, klaar om in een gerecht te gebruiken!

Voor een extra bite

Waar u deze kappertjes zoal in kunt verwerken? Bijvoorbeeld door een salade, een simpele tomatensaus voor over de pasta, op een pizza of bij een stukje vlees of vis. De capperi geven net die extra bite die een gerecht soms nodig heeft. Gebruik er altijd een goede extra virgine olijfolie bij.

De capperi al sale van Hollands Kaashuis zijn van Bonetto en komen rechtstreeks uit Italië. U bestelt ze in een flinke pot van 620 gram.

Extra informatie

Gewicht0,62 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kappertjes | 620 gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heeft u vragen??

Onze kaas experts staan voor u klaar!

Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00 uur. U kunt ons natuurlijk wel altijd een e-mail sturen.