Kaas cadeau zelf samenstellen

XXX

 4,95

Er zijn zoveel verschillende kaas pakketten die wij hebben verzonnen, maar u kunt natuurlijk ook zelf een kaas geschenk samenstellen. Niets is onmogelijk!

Cadeau zelf samenstellen

Zo kunt u zelf een kaas cadeau samenstellen:

  1. U zoekt in de webshop wat u voor lekkers in uw kaas geschenk wilt hebben.
  2. Voeg alle producten in uw winkel mandje toe
  3. U voegt dit “Cadeau zelf samenstellen” pakket toe voor €4.95

Wij maken dan een leuk pakket van alles wat u zelf heeft gekozen. Het pakket zal er uiteindelijk ongeveer uitzien zoals op de foto. U kunt niet alleen kaas aan het pakket toevoegen, maar alles wat u in de webshop kunt vinden. Dus ook heerlijke pasta, vleeswaren, olijfolies, wijnen en accessoires.

Het pakket wordt gemaakt door alle kazen in een mooi houten kistje te doen, samen met decoratief stro, een mooi lint in de kleuren van de Hollandse vlag, doorzichtige folie en een kaartje voor een persoonlijke boodschap.

De boodschap kunt u zelf in het kaartje schrijven, u kunt het ook door ons laten doen. In dit geval schrijft u deze boodschap in het opmerkingen veld dat u vind als u de bestelling afrekent.

Als u niet alle kazen die u in uw winkelmandje heeft in het pakket wilt hebben, of bijvoorbeeld meerdere pakketten wilt dan kunt u ook hier aangeven welke kaas in welk pakket moet.

Onze kaasgeschenken kunnen wereldwijd verzonden worden. Het is het leukste cadeau om te geven, en om te krijgen. Ook voor speciale gelegenheden als Moederdag, kerst of verjaardagen zit u goed met onze leuke geschenk verpakkingen.

Heeft u vragen of wilt u advies bij het zelf samenstellen van uw kaas cadeau, neem dan gerust contact op met een van onze kaasmeesters. Ze helpen u graag verder!

Het Hollands kaashuis, de lekkerste kaas van Nederland voor de scherpste prijs. Veel plezier met het geven van het lekkerste cadeau van Nederland!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kaas cadeau zelf samenstellen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *