Italiaanse kaas cadeau set

XXX

 18,95

Viva Italia! Kent u ook iemand die Parmezaanse kaas met pasta eet, in plaats van pasta met Parmezaanse kaas? Dan is dit het perfect kaas cadeau.

Mogelijke verzending: Wereldwijd
Gekoelde verzending: Is niet nodig, kaas is vacuüm verpakt

Het Italiaanse kaas cadeau set

Kent u een echte Parmezaanse kaas fanaat, dan is dit Italiaanse kaas cadeau set het perfecte geschenk!

In deze set zit maar liefst 500 gram echte Grana Padano kaas. Dit is de populairste Parmezaanse kaas ter wereld. Hij heeft 14 maanden gerijpt is en mega lekker.
Ook zit er een echte Boska rasp bij met opvang bak. Vanaf nu maakt u in een handomdraai grote hoeveelheden vers geraspte Parmezaanse kaas voor over uw pasta. Met een halve kilo Parmezaanse kaas en de hoge kwaliteit rasp maakt u een echt indruk op de jarige jop.

Wist u dat u bij het Hollands kaashuis het aller voordeligst Parmezaanse kaas koopt van het hele internet? Dit komt omdat wij elke week verse aanvoer direct uit Italië hebben. En zoals u van ons gewent bent, alleen de beste kwaliteit, voor de laagste prijs.

Wij verkopen uitsluiten Parmezaan van “Consorzio Tutela Grana Padano” 

“Grana Padano Parmezaanse kaas” stamt af van het woord Grana. Dit woord duid de structuur van de Parmezaanse kaas aan, deze is delicaat en brokkelig. Padono komt van Padania, de regio waar deze kaas ontdekt is. Omdat veel andere landen proberen het succes van deze Italiaanse specialiteit te stelen is er een keurmerk in het leven geroepen. “Consorzio Tutela Grana Padano”.   Als de kaas gekeurd is door dit instituut mag men van een echte Grana Padano kaas spreken.

Kaas cadeaus op maat

Wilt u graag uw eigen kaas cadeau samenstellen? Geen enkel probleem! Neemt u gerust contact met ons op en dan maken we graag een cadeau voor u op maat. Wat u ook zoekt, als het om kaas gaat dan hebben wij alles!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Italiaanse kaas cadeau set” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *