Hollands kistje met truffelkaas

XXX

 19,95

Dit is een luxe cadeau pakket, dit Hollands kistje met truffelkaas bevat,

– 500 gram boeren truffel kaas
– 500 gram oude Goudse kaas

Mogelijke verzending: Wereldwijd
Gekoelde verzending: Is niet nodig, kaas is vacuüm verpakt

Hollands kistje met truffelkaas

Dit Hollands kistje met truffelkaas is eigenlijk te mooi om weg te geven. Boeren truffel kaas is een bijzonder stukje kaas. Dit is een product waar Hollandse nuchterheid wordt gemengd met luxe Italiaanse truffel. Samen met een mooi stuk oude kaas is dit een prachtig cadeau voor een speciale gelegenheid. Enjoy!

De beste webshop voor kaas geschenken

De beste webshop voor kaas cadeaus is het Hollands kaashuis. Bij ons geen hoge prijzen of onduidelijke producten, maar gewoon goedkope kaas van top kwaliteit. Wat u ziet is wat u krijgt, we staan garant voor onze producten en hebben een uitmuntende klantenservice. We werken uitsluiten samen met de beste verzenders, dus wilt u snel een cadeau met kaas bestellen, dan bent u bij ons goed. Een kaas geschenk hoeft niet ingewikkeld te zijn, wij hebben een mooie assortiment met kaas geschenken voor ieder budget. Van €7,50 tot €9,95 zit er voor iedere kaasfanaat iets tussen.

Kaas naar het buitenland verzenden

Wilt u iemand in het buitenland verassen met een heerlijk kaas pakket? Dat is geen probleem, wij bezorgen over de hele wereld. U kunt zelfs in de opmerking aangeven welke boodschap u in het kaartje wilt, dan schrijven wij het er in. Dat is ideaal als u een kaas cadeau naar een zakenrelatie, een bekende of uw familie wilt sturen.

Kaas kerstpakket bestellen bij het Hollands kaashuis

Ook voor uw kerstpakket met kaas zit u bij ons gebakken. U kunt kiezen uit onze bestaande pakketten of contact opnemen voor een kerstpakket met kaas op maat. Zo kunt u een geheel kaas pakket samenstellen, voor elk budget kunnen wij een uitgebreid pakket maken. Wij hebben altijd grote voorraden, en kunnen dus altijd snel leveren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hollands kistje met truffelkaas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *