Edammer in houten kistje

XXX

 19,95

Bent u op zoek naar een cadeau voor iemand die dol is op kaas? Zoek niet verder. Deze Edammer kaas weegt maar liefst 1.7 kilo en zit in een luxe geschenk verpakking.

Mogelijke verzending: Wereldwijd
Gekoelde verzending: Niet nodig

Edammer in een houten kistje, 1.7 kilo kaas

Een Edammer kaas in houten kistje, dat is nog eens een hartstikke leuk kaas geschenk.
Een Edammer kaas is een iconische Nederlandse kaas. Hij weegt altijd 1.7 kilo en wordt leuk ingepakt met een Nederlands lint, folie en een kaartje voor een mooie boodschap aan de ontvanger.

Dus wilt u iemand verassen die dol is op kaas? Dan is dit uw kans. Met deze bonk kaas is zelfs de grootste kaasliefhebber wel een tijdje zoet! Dit geschenk wordt met een mooi kaartje bezorgd, daar kunt u direct een boodschap inschrijven. Wij doen het ook graag voor u, als u in het opmerkingen veld een boodschap schrijft, dan schrijven wij het in het kaartje.

Edammer kaas

Deze kaas is wereldberoemd. De naam Edammer kaas is dan ook een beschermde naam. Enkel Nederlandse boeren die volledig aan dit keurmerk voldoen mogen de kaas produceren. De kaas wordt gemaakt van koemelk. Uiteraard wordt de kaas in Edam gemaakt, deze mooie stad vlakbij Volendam staat al eeuwen bekend om de productie van deze kaas.

De mooie gekleurde korst dankt deze kaas aan gele paraffine. Deze kleurstof wordt aan de was toegevoegd. De korst van deze kaas is overigens niet eetbaar. Wij hebben ook een grote selectie van kaas accessoires in ons assortiment. Zo heeft u ook direct alle gereedschappen om deze kaas te snijden. Dat is ook leuk om cadeau te doen bij dit geschenk.

De Edammer werd vroeger ook wel klootkaas genoemd. Men was niet heel subtiel met de benaming en u kunt wel raden hoe ze aan deze naam kwamen.

De kaas is een 40+ kaas, hierdoor is hij lekker romig. Ideaal voor de kaasliefhebber, want hij barst van de smaak.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Edammer in houten kistje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *