Boerenpondje met kaasplankje

XXX

 14,95

Wissen

Onze heerlijke boerenpondje met kaasplankjes zijn verkrijgbaar in 10 verschillende verrassende smaken! Met zoveel keuze zit er voor iedereen wel iets tussen.

Bij afname van 10 of meer stuks krijgt u 10% korting, neem hiervoor contact met ons op!

Mogelijke verzending: Wereldwijd
Gekoelde verzending: Niet nodig

Een boerenpondje met een kaasplankje is een leuk cadeau!

Een van onze hardlopers is het boerenpondje met een leuk kaasplankje. Het geheel pakken wij in met deze leuke cadeau verpakking. Het boerenpondje is verkrijgbaar in 10 verschillende smaken en u kunt de smaak zelf uitkiezen. Het is mogelijk het cadeau zelf te geven of om hem direct naar de gelukkige te versturen. Er is altijd een kaartje aan de verpakking vastgemaakt waar u een persoonlijke boodschap in kunt schrijven.

Als u het geschenk direct naar de ontvanger wilt sturen kunt u in het opmerkingen veld uw boodschap schrijven, wij zetten hem dan voor u in het kaartje. Wilt u graag iets groter uitpakken, neemt u dan is een kijkje bij onze boerenkaas toren van 3 stuks.

Een boerenpondje met kaasplankje is een leuk geschenk voor mensen die Nederland bezoeken.

Wie aan Nederland denkt, die denkt aan kaas. In Amsterdam is de kaas voor toeristen niet aan te slepen. Heeft u binnenkort gasten die niet uit Nederland komen, wat is er dan origineler als dit kaasgeschenk. Wij verzenden ook door heel Europa, dus u kunt het geschenk ook direct via ons naar het buitenland laten verzenden. Het leuke aan een boerenpondje is dat hij thuis droog en koel bewaard kan worden, op deze manier rijpt de kaas zelf verder.

Leuk voor in een kerstpakket

Twijfelt u nog wat u dit jaar als kerstpakket moet geven? Say cheese! Want van dit cadeau wordt iedereen blij. Het is weer eens iets anders als zo een saaie doos met boodschappen. Ook grote aantallen is geen enkel probleem, we leveren altijd snel. Bij onsvindt u geschenken in alle prijs klassen, maten en variaties.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boerenpondje met kaasplankje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *