Ingrediënten kaasfondue compleet recept

    Uit voorraad leverbaar
    28,90

    Wij hebben een handig kaas fondue pakket met alle ingrediënten die u nodig heeft. Zo zet u in een handomdraai een heerlijke kaasfondue op tafel voor 4 tot 6 personen! We hebben ook het authentieke Zwitserse recept voor u, deze vindt u hieronder.

    Kaaspapier

    Wilt u een kaaspapiertje bij uw kaas ontvangen zodat u de kaas netjes kunt bewaren?

    Productprijs
    Aanvullende opties totaal:
    Bestelling totaal:
    Vandaag besteld = morgen in huis

    Beschrijving

    Ingrediënten kaasfondue compleet recept

    U wilt alle ingrediënten voor een kaasfondue met een compleet recept bestellen? U koopt ze eenvoudig bij het Hollands kaashuis.

    Wij hebben het authentieke Zwitserse recept voor u uitgeschreven. We hebben het lekker eenvoudig gemaakt zodat u zelfs zonder ervaring een heerlijke kaasfondue op tafel kan zetten.
    Het recept vindt u hier.

    Ons super voordelige kaasfondue pakket koopt u nu voor maar €26,50!
    Hiervoor zet een een kaasfondue op tafel voor 4 tot 6 personen.

    Bevat het volgende

    Wat heeft u zelf nodig

    Een kaasfondue set. Als u geen kaasfondue set heeft dan kunt u die ook eenvoudig bij ons bestellen. U vindt hem hier.

    flesje Kirsch
    1 eetlepel Maizena
    1 knoflook teen
    Het sap van een citroen
    Peper
    Nootmuskaat
    Een vers brood
    Een kaasrasp om de kaas te raspen

    Het lijkt zo gecompliceerd, maar het is zo eenvoudig. Bij het Hollands kaashuis vertellen we u precies hoe u een authentieke kaasfondue op tafel zet. Wat is er nu lekkerder als een stomende fondue met gesmolten kaas en een flinke hoeveelheid witte wijn?

    Een vaste regel bij de kaasfondue is dat de persoon die als eerst het brood van zijn prikker in de kaas laat vallen de afwas doet.

    Het goed samensmelten van de kazen is een echte wetenschap. Als een mooie symfonie moeten alle ingrediënten goed samensmelten. Het is bijvoorbeeld heel belangrijk dat de kaas op niet te hoge temperatuur smelt. Door citroenzuur en wijn toe te voegen komt er een zuurgraad in de fondue die zorgt dat alle kazen goed samen smelten. Als u ons recept precies volgt dan kan het niet misgaan.

    Emmentaler:

    Herkomst: Zwitserland
    Melksoort: Koe
    Vetgehalte: 46+
    Allergenen: Melk,
    Vegetarisch: Ja
    Rauwe melk: Nee
    Lekker voor: Kaas fondue
    Eetbare korst: Nee

    Ingrediënten: Gepasteuriseerde koemelk, zout, microbiologisch stremsel.

    Le Gruyère:

    Herkomst: Zwitserland
    Melksoort: Koe
    Vetgehalte: 48+
    Allergenen: Melk
    Vegetarisch: Ja
    Rauwe melk: Nee
    Lekker voor: Aardappel gratin of uiensoep
    Eetbare korst: Nee

    Ingrediënten: Gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, microbiologisch stremsel.

    Extra informatie

    Land van herkomst

    Zwitserland

    Melksoort

    Gepasturiseerd, Koemelk

    Structuur

    Harde kaas

    Smaaksterkte

    Mild

    Vetgehalte

    45+, 48+

    Schimmelkaas

    Nee

    Allergenen

    Koemelk

    Lactosevrij

    Ja < 0.1gr per 100gr

    Vegetarisch of vegan

    Vegetarisch

    Verzending

    Ongekoeld, Wereldwijd

    Gepasteuriseerde koemelk, zout, microbiologisch stremsel.

    Beoordelingen

    Er zijn nog geen beoordelingen.

    Wees de eerste om “Ingrediënten kaasfondue compleet recept” te beoordelen

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *