Ingrediënten kaasfondue compleet recept

Uit voorraad leverbaar
32,95

Wij hebben een handig kaas fondue pakket met alle ingrediënten die u nodig heeft. Zo zet u in een handomdraai een heerlijke kaasfondue op tafel voor 4 tot 6 personen! We hebben ook het authentieke Zwitserse recept voor u, deze vindt u hieronder.

Kaaspapier

Wilt u een kaaspapiertje bij uw kaas ontvangen zodat u de kaas netjes kunt bewaren?

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Vandaag besteld = morgen in huis

Beschrijving

Ingrediënten kaasfondue compleet recept

U wilt alle ingrediënten voor een kaasfondue met een compleet recept bestellen? U koopt ze eenvoudig bij het Hollands kaashuis.

Wij hebben het authentieke Zwitserse recept voor u uitgeschreven. We hebben het lekker eenvoudig gemaakt zodat u zelfs zonder ervaring een heerlijke kaasfondue op tafel kan zetten.
Het recept vindt u hier.

Ons super voordelige kaasfondue pakket koopt u nu voor maar €26,50!
Hiervoor zet een een kaasfondue op tafel voor 4 tot 6 personen.

Bevat het volgende

Wat heeft u zelf nodig

Een kaasfondue set. Als u geen kaasfondue set heeft dan kunt u die ook eenvoudig bij ons bestellen. U vindt hem hier.

flesje Kirsch
1 eetlepel Maizena
1 knoflook teen
Het sap van een citroen
Peper
Nootmuskaat
Een vers brood
Een kaasrasp om de kaas te raspen

Het lijkt zo gecompliceerd, maar het is zo eenvoudig. Bij het Hollands kaashuis vertellen we u precies hoe u een authentieke kaasfondue op tafel zet. Wat is er nu lekkerder als een stomende fondue met gesmolten kaas en een flinke hoeveelheid witte wijn?

Een vaste regel bij de kaasfondue is dat de persoon die als eerst het brood van zijn prikker in de kaas laat vallen de afwas doet.

Het goed samensmelten van de kazen is een echte wetenschap. Als een mooie symfonie moeten alle ingrediënten goed samensmelten. Het is bijvoorbeeld heel belangrijk dat de kaas op niet te hoge temperatuur smelt. Door citroenzuur en wijn toe te voegen komt er een zuurgraad in de fondue die zorgt dat alle kazen goed samen smelten. Als u ons recept precies volgt dan kan het niet misgaan.

Emmentaler:

Herkomst: Zwitserland
Melksoort: Koe
Vetgehalte: 46+
Allergenen: Melk,
Vegetarisch: Ja
Rauwe melk: Nee
Lekker voor: Kaas fondue
Eetbare korst: Nee

Ingrediënten: Gepasteuriseerde koemelk, zout, microbiologisch stremsel.

Le Gruyère:

Herkomst: Zwitserland
Melksoort: Koe
Vetgehalte: 48+
Allergenen: Melk
Vegetarisch: Ja
Rauwe melk: Nee
Lekker voor: Aardappel gratin of uiensoep
Eetbare korst: Nee

Ingrediënten: Gepasteuriseerde koemelk, zout, zuursel, microbiologisch stremsel.

Extra informatie

Land van herkomst

Zwitserland

Melksoort

Gepasturiseerd, Koemelk

Structuur

Harde kaas

Smaaksterkte

Mild

Vetgehalte

45+, 48+

Schimmelkaas

Nee

Allergenen

Koemelk

Lactosevrij

Ja < 0.1gr per 100gr

Vegetarisch of vegan

Vegetarisch

Verzending

Ongekoeld, Wereldwijd

Gepasteuriseerde koemelk, zout, microbiologisch stremsel.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ingrediënten kaasfondue compleet recept” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heeft u vragen?

Onze kaas experts staan voor u klaar!

Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00 uur. U kunt ons natuurlijk wel altijd een e-mail sturen.