Buffel mozzarella 250 gram

XXX

 4,95

Het is het super lekker om een kaas te eten die is gemaakt van een andere melk als die van een koe. De smaak is nog romiger en heeft een eigenzinnig karakter.

 

250 gram verse buffel mozzarella

Mogelijke verzending: Alleen binnen Nederland
Gekoelde verzending: Ja, selecteer dit bij het afrekenen
Type kaas:: Zachte kaas
Herkomst: Italië
Melksoort: Buffel
Vetgehalte: 50+
Allergenen: Melk, Lactose
Vegetarisch: Nee
Rauwe melk: Nee
Lekker als: Op zichzelf
Eetbare korst: Ja

Ingrediënten: Gepasteuriseerde buffelmelk, zout, stremsel.

Buffel mozzarella

U heeft geen echte mozzarella geproefd totdat u buffel mozzarella heeft gegeten. U kunt heerlijke buffelmozzarella kopen bij het Hollands kaashuis. Dit is hoe mozzarella eigenlijk bedoelt is. Luchtig, sappig en ontzettend creamy. De smaak in ongelofelijk lekker. Het is niet voor niets de favoriete kaas van de Italianen.

Buffel Mozzarella is een uiterst verse kaas. Nadat hij gemaakt is wordt hij direct op naar ons toegestuurd, hoe verser hoe beter. Je kunt deze kaas dan ook het beste zo snel mogelijk eten.

Deze buffel mozzarella van 250 gram smaakt heel romig, sappig, licht/luchtig en een klein beetje zuur. De kaas smelt ook heel erg goed. Daarom wordt hij ook vaak gebruikt voor op een pizza.

Als u het aan ons vraagt kunt u de buffel mozzarella het beste op zichzelf eten. Deze kaas is zo goed dat hij geen andere ingrediënten nodig heeft. U kunt er een goede olijfolie, zout of oregano overheen gooien, maar eigenlijk is dit helemaal niet nodig.

Wij versturen deze kaas gekoeld verpakt. Zo bent u er zeker van dat u kunt genieten van een top kwaliteit kaas. Een half uur voordat u de kaas opeet raden we wel aan de om hem uit de koelkast te halen. De smaak komt het beste tot zijn recht als de kaas op kamer temperatuur is.

Lees in onze blog alles over buffel mozzarella.

Probeer eens buffelmelk

Kaas gemaakt van buffelmelk is moeilijk te vinden, dit komt omdat kaas gemaakt van koemelk goedkoper en makkelijker te produceren is.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Buffel mozzarella 250 gram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *