Kappertjes | 620 gram

4,80

620 gram

Heerlijke Italiaanse kappertjes in een potje. De kappertjes worden op deze natuurlijke manier bewaard zodat de kwaliteit veel hoger is. U proeft direct het verschil.

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Gewicht0.62 kg
 • Omschrijving

  Kappertjes uit Italië

  Kappertjes uit Italië zijn veel lekkerder dan kappertjes uit Nedrland. Kappertjes zijn knopjes van een bloem en smaken lekker zout zuur.

  Herkomst: Italië
  Inhoud: 620 gram

  Rond de Middellandse Zee groeit de Capparis Spinosa. Deze plant heeft lange dunne takken en groeit vaak over de rotsen. De Capparis Spinosa doet het vooral goed op vulkanische grond, want daar vindt hij alle voedingsstoffen om deze heerlijke groene balletjes te produceren. Hij is te herkennen aan zijn prachtige witte bloemen met paarse stengels. De bloemen worden geoogst als het nog bloemknoppen zijn en ontwikkelen zich dan tot kappertjes.

  Ook het zout om het product te conserveren komt uit de Middellandse Zee. Voordat u deze heerlijke kappertjes gaat eten spoelt u eenvoudig het grove zeezout van ze af. Dit doet u het beste door ze onder de kraan te spoelen en ze vervolgens een kwartiertje in koud water te laten liggen. Wat overblijft zijn frisse kappertjes, klaar om in een gerecht te gebruiken!

   

  Voor een extra bite

  Waar u deze kappertjes zoal in kunt verwerken? Bijvoorbeeld door een salade, een simpele tomatensaus voor over de pasta, op een pizza of bij een stukje vlees of vis. De capperi geven net die extra bite die een gerecht soms nodig heeft. Vergeet de kappertjes niet te ontzouten en gebruik er altijd een goede extra virgine olijfolie bij.

  De capperi al sale van Hollands Kaashuis zijn van Bonetto en komen rechtstreeks uit Italië. U bestelt ze in een flinke pot van 1 kilo.

  Artikelnummer: 19000 Categorieën: , ,

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Kappertjes | 620 gram” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Heeft u vragen? Onze kaas experts staan voor u klaar!

  Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00 uur. U kunt ons natuurlijk wel altijd een e-mail sturen.