Handrasp Boska

12,95

Een professionele handrasp van het merk Boska, hiermee snijd u mooie sliertjes van de hardste kazen af. Daar wordt uw gerecht nog lekkerder van!

Uitverkocht

Uitverkocht

 • Omschrijving

  Vers geraspte kaas met een Handrasp van Boska

  Er zijn een aantal goede redenen waarom vers geraspte kaas met een handrasp (zoals bijvoorbeeld deze van Boska) veel lekkerder is als voor geraspte kaas. Als u deze redenen heeft gelezen koopt u nooit meer kant en klare geraspte kaas!

  Het smelt beter

  Kant en klare geraspte kaas bevat veel conserveringsmiddelen, zoals aardappel zetmeel en andere onnodige toevoegingen. Dit wordt gedaan om de zorgen dat de kaas niet aan elkaar gaat kleven in de verpakking. Dit heeft een vervelende bijwerking, en dat is dat de kaas niet goed smelt als u hem verwarmt. Vers geraspte kaas smelt veel beter, smaakt lekkerder en is gezonder.

  Meer kaas voor uw geld

  Dit heeft 2 redenen.

  1. Als u 100 gram vers geraspte kaas vergelijkt met 100 gram kant en klare geraspte kaas dan zit er minder kaas in laatstgenoemde. Alle toevoegingen die in de kaas worden gedaan, zoals de aardappel zetmeel wegen ook mee in het totaal gewicht. Waarom zou u betalen voor iets waar u helemaal niet om gevraagd heeft?

  2. U betaald voor het gemak. Uiteraard betaald u voor de extra handeling die is uitgevoerd. In de fabrieken van deze kaasmakers staan enorme machines die kaas raspen, dit kost een hoop geld. En dat wordt terugverdiend op het product.

  Het smaakt beter

  Omdat zelf geraspte kaas puur natuur is smaakt het beter. Weg met al die onnodige toevoegingen. Kies voor verse, romige en gezondere kaas. Hoe simpeler, hoe beter.

  Een gratis work-out

  Hoe meer zweet op uw voorhoofd, hoe meer u van uw zelfgemaakte maaltijd zult genieten. Om nog maar niet te spreken over de armspieren die u kweekt. Een goede rasp is natuurlijk het halve werk, kies daarom altijd voor een kaasrasp van Boska. Het merk voor professionals en thuis koks.

  Artikelnummer: 25003 Categorieën: ,

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Handrasp Boska” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Heeft u vragen? Onze kaas experts staan voor u klaar!

  Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00 uur. U kunt ons natuurlijk wel altijd een e-mail sturen.