Houtskool white Quebracho | restaurant kwaliteit

Uit voorraad leverbaar
24,95 per 15 kg

Deze prachtige houtskool komt uit Argentinië. Hoe harder de houtsoort is, hoe beter de kwaliteit van de houtskool. Deze White Quebracho houtskool is gemaakt van het hardste en zwaarste hout dat in Argentinië te vinden is.

Doordat deze houtskoolsoort langzaam op temperatuur komt en de warmte ontzettend lang vasthoudt is hij perfect voor het bakken van pizza’s op uw barbecue of big green egg!

Dit is een enorme zak. Houtskool is erg licht, en deze zak bevat maar liefst 15kg!

Productprijs
Aanvullende opties totaal:
Bestelling totaal:
Vandaag besteld = morgen in huis

Beschrijving

Houtskool white Quebracho

Houtskool white Quebracho is afkomstig van de Spaanse woorden ‘quebrar’ en ‘hacha’ (oftewel ‘quiebra hacha’). Dat betekend bijlenbreker. En dit verwijst weer naar de zwaarte van het hout dat gebruikt is voor deze houtskool.

Deze houtskool zijn maximale gloeitemperatuur langzamer als andere houtskool soorten, mede hierdoor brandt het langst van de van alle houtskool soorten. De wat rokerige smaak van houtskool is bij deze soort het sterkst. Het is van absolute restaurant kwaliteit, dit staat ook op de zak vermeld. 

Deze houtskool doordringt het voedsel met een unieke smaak en geeft immens veel warmte af met weinig zeer weinig as. Het brandt dus ook erg lang! Het regelen van de temperatuur is erg gemakkelijk bij White Quebracho omdat u veel tijd heeft om deze bij te sturen. Er blijft heel weinig as over en deze is zo wit als sneeuw.

Dit is een restaurant kaliteit houtskool, vooral voor de wat langere bereidingen en voor een mooie rokerige houtskool smaak. Hij brandt zeer mooi met een weinig as en wordt vaak gebruikt in professionele barbecues en big green eggs.

Vergeet niet om aanmaakhout en aanmaak wokkels mee te bestellen om uw vuur aan te steken.

Extra informatie

Gewicht 15 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Houtskool white Quebracho | restaurant kwaliteit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heeft u vragen?

Onze kaas experts staan voor u klaar!

Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00 uur. U kunt ons natuurlijk wel altijd een e-mail sturen.