Ice packs koelelementen 250ml

0,32

10 gram
(1 klantbeoordeling)

Deze handige koel elementen zijn ideaal! Ze zijn herbruikbaar, voedsel veilig en hebben veel toepassingen. U krijgt er standaard minimaal 1 bij uw kaasbestelling, maar ze zijn ook los te bestellen.

Uitverkocht

Uitverkocht

Gewicht 0.01 kg

Allergenen

 • Omschrijving

  Ice packs koelelementen

  Multifunctionele en voedsel veilige ice packs / koelelementen. Om onze bestellingen gekoeld te versturen maken we gebruiken van deze handige ijszakjes.

  Let op, deze ice packs zijn no niet gevuld met water. Dit moet u zelf doen en gaat zeer eenvoudig. De sluiting van dit zakje lat alleen water naar binnen en niet naar buiten. Zo gepiept dus!

  De zakjes zijn gevuld met een speciaal poeder dat er voor zorgt dat het ijs minder snel smelt. De zakjes zijn eenvoudig te vullen met water, een paar uur in de vriezer en klaar! Ideaal om mee te nemen als u boodschappen gaat doen, in de coolbox op het strand of om gewoon altijd in de vriezer te hebben.

  Eco vriendelijk plastic en niet giftig.

  Herbruikbare ice packs koelelementen

  Hoe vaak deze ice packs ook smelten, u kunt ze steeds weer opnieuw invriezen. We raden u dan ook aan deze ice packs niet weg te gooien als u onze bestelling heeft ontvangen. Leg ze in de vriezer en u zult zien dat ze altijd handig van pas komen! Door ze te hergebruiken gaan we ook verantwoordelijk met het milieu om.

  Voedsel

  Wilt u gekoelde producten per pakket versturen? Of heeft u net als ons een webshop met voedingsmiddelen. Deze ice packs hebben zich bewezen en zijn perfect geschikt om voedsel koel te houden. Afhankelijk van de buiten temperatuur blijven deze ice packs tot 48 uur gekoeld. Genoeg om een pakket per post te versturen.

  Coolbox

  Gaat u naar het strand? Of gaat u boodschappen doen in het warme weer. Neem simpelweg een paar ice packs mee en zelfs uw waterijsjes blijven een dag bevroren. Een niet te missen item voor ieder huishouden.

  Eerste hulp

  Enkel verstuikt? Gelukkig heeft u altijd een paar ice packs in de vriezer liggen. De toepassing van deze handige zakjes in oneindig.

  Formaat en specificaties

  Materiaal: Eco-Friendly Plastic (PE)
  Inhoud: 250ML
  Formaat: 12cm x 20cm

  Artikelnummer: 32006 Categorieën: ,

  1 beoordeling voor Ice packs koelelementen 250ml

  1. Marianne Vos

   Superfijn blijft lang op temperatuur.
   Een aanrader. Meerder en voor verschillende doeleinden te gebruiken.

  Een beoordeling toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Heeft u vragen? Onze kaas experts staan voor u klaar!

  Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00 uur. U kunt ons natuurlijk wel altijd een e-mail sturen.