Gasdrukregelaar set 50 mBar | Voor Edil planet ovens

  Uit voorraad leverbaar
  26,95

  Koopt u bij ons een pizzaoven van Edil Planet? Vergeet dan niet een drukregelaar mee te bestellen. Deze heeft u nodig om uw gasfles aan te sluiten op uw pizza oven. Zo kunt u gelijk starten met het bakken van de lekkerste pizza’s zodra de oven binnen is.

  Productprijs
  Aanvullende opties totaal:
  Bestelling totaal:
  Vandaag besteld = morgen in huis

  Beschrijving

  Gasdrukregelaar set 50 mBar

  Deze gasdrukregelaar van 50 mBar is speciaal voor de Edil Planet ovens. Dit betreft alle modellen op gas.

  Druk: 50 Mbar

  Inclusief gasslang van 150cm en klemmen.
  Dit is een complete set zodat u direct aan de slag kunt. U zet de slang samen met het meeleverde klemmetje vast op uw oven. Aan de kant van de slang draait u de drukregelaar vast op de gasfles en zet u de slang vast met het overgebleven klemmetje. Het is super eenvoudig en iedereen kan het.

  Voor alle gas modellen van Edil planet:

  De drukregelaar sluit u aan op uw gasfles, draai deze goed aan met behulp van een steeksleutel of Bahco sleutel.
  Neem de gas verstuiver (goudkleurig) die bij de oven is geleverd. Draai deze door middel van de schroefdraad op de gas ingang van de Edil Planet oven die zich rechts achter op de oven bevind. Ook deze dient u goed vast te draaien met een kleine steeksleutel of Bahco. Het uiteinde van de gasslang sluit u nu op gas verstuiver.

  De Edil planet is ontworpen om op een 50Mbar gasdrukregelaar te werken.

  Verstuiver

  De goudkleurige gas verstuiver die u op de achterkant schroeft is essentieel voor het juiste gebruik van deze oven. Dit ventiel verstuift het gas en spuit dit onder hoge druk de gasbuis van de oven in. Hierdoor haalt de oven zijn hoge temperaturen van wel 500 graden Celsius.

  Het is daarom ook normaal dat u aan de achterkant van de oven een vlam de oven in ziet gaan. Dit is niet onveilig, de oven is hier op ontworpen.

  In onze video ziet u hoe de gas verstuiver op de oven gemonteerd wordt. De gasslang wordt aan de onderzijde aangesloten. Met het wieltje kunt u de gastoevoer regelen, en daarmee de temperatuur. Uit het kopje van de verstuiver wordt het gas de oven ingespoten.

   

  Het resultaat is deze prachtige regenboogvlam.

  Extra informatie

  Toepassing

  Pizza

  Productgroep

  Accesoires

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Gasdrukregelaar set 50 mBar | Voor Edil planet ovens” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *