Onze visie

XXX

Beemster kaas, Leerdammer kaas en Goudse kaas… Als Nederland ergens in uitblinkt is het wel in kaasmaken. Onze kazen zijn beroemd over de hele wereld. Niet zo gek als je bedenkt dat we één van de vijf grootste kaasproducenten ter wereld zijn! Wij kopen de lekkerste kazen in bij de beste ambachtelijke boeren, tegen scherpe prijzen. In de webshop van het Hollandse kaashuis vindt u een uitgebreid aanbod Nederlandse en internationale kazen. Voor 15:00 besteld betekent de volgende dag gekoeld bij uw in huis.

Van Japan tot Amerika: als je het over Goudse kaas hebt, dan weet iedereen wat je bedoelt. Toch is de kaasmarkt in Nederland een beetje ouderwets. Echte goede kaas is prijzig en alleen te koop bij een handjevol kaasboeren. En laten we eerlijk zijn, wat je tegenwoordig voor kaas in de supermarkt koopt, dat is niet iets waar onze grootouders trots op zouden zijn.

Het Hollandse kaashuis brengt daar verandering in! Onze kazen worden gemaakt door de beste ambachtelijke boeren. De liefde voor het kaasmaken proef je in alles terug. Door onze korte lijntjes met de beste kaasmakers, is ons aanbod zeer scherp geprijsd. Bovendien wordt uw bestelling al de volgende (werk)dag gekoeld bij uw thuisbezorgd. Dat kan alleen bij het Hollandse kaashuis.