Wij hebben een nieuwe website!

Met trots presenteren wij u onze nieuwe website. Wij hebben hard gewerkt aan het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van de website, waardoor u vanaf nu nog eenvoudiger en sneller op onze webshop de allerlekkerste producten kunt kopen.

Assortiment pagina

De huidige website heeft een simpel te begrijpen assortiment pagina zodat u in één overzicht kunt zien wat wij aanbieden. De assortimentspagina is vanaf elke pagina op de website bereikbaar onder de grote blauwe knop "Kies een categorie". Op uw mobiel staat het assortiment onder de menu-knop linksbovenin.

Mobiele ervaring sterk verbeterd

Wij hebben goed geluisterd naar uw vragen en wensen en hiermee de ervaring op mobiele telefoons sterk verbeterd. Het is nu nét zo eenvoudig om uw bestelling te doen op uw mobiel als op uw computer.

Via de centrale menuknop linksbovenin op elk scherm navigeert u eenvoudig door ons assortiment. Ook zult u zien dat u niet 'de weg kwijt raakt' op de nieuwe website, zoals dat nog wel eens kon gebeuren op de oude website. Op elke pagina kunt u terug naar de vorige pagina door het volgen van het kruimelpad of opgelichte menuknop.

Snelheidsverbeteringen

Door upgrades aan de infrastructuur waar de website op draait, laadt hollandskaashuis.nl nu pijlsnel - op elk moment van de dag en op elk systeem.

Nog steeds hetzelfde vertrouwde aanbod

Uiteraard hebben wij niets veranderd aan ons heerlijke, verse aanbod! Nog steeds hebben wij de lekkerste kazen, vleeswaren, deeg- en meel producten en ook de mooiste accessoires. Veel winkelplezier op Hollands Kaashuis!