Pizzaovens voor thuis of in de tuin

Categorie: Pizza

Pizzaovens voor thuis of in de tuin

Bent u op zoek naar de perfecte pizza oven voor bij u thuis in de tuin? Dan kunt u bij ons uw hart ophalen. Met meer dan 15 verschillende hout- en gasovens is er voor ieder wat wils!

Om authentiek Italiaanse pizza’s bakken heb je een goede pizzaoven nodig. Echte Italiaanse pizza’s worden namelijk gebakken op een temperatuur van rond de 500 graden Celsius. Dat krijg je nooit voor elkaar met de oven in je keuken. Daarvoor heb je een hoge kwaliteit pizza oven nodig, zoals de authentiek Italiaanse Edil Planet oven die je in ons assortiment vindt. Deze ovens zijn van 100% roestvrijstaal en worden met de hand gemaakt op Sicilië. Deze ovens zijn zo goed geïsoleerd dat je in 60 seconden een pizza bakt.

Maar als je jezelf verdiept in het aanschaffen van een authentieke Italiaanse pizzaoven kom je al snel voor een dilemma te staan. Neem ik een houtoven of pizzaoven op gas?

De voordelen van een houtgestookte pizzaoven:

 • Geeft je pizza een extra smaakdimensie
 • Geen gedoe met het navullen van gasflessen.
 • Met verschillende soorten hout kun je verschillende smaakprofielen creëren.
 • Alleen met een houtoven kun je een echte Napolitaanse pizza maken
 • En tot slot: het in brand steken van hout is gewoon leuk.

Bekijk ons assortiment houtovens

De voordelen van een pizzaoven op een rij:

 • Snel aan de slag
 • Handig als je spontaan besluit om pizza’s te bakken
 • Temperatuur is makkelijker te regelen
 • Goedkoper in gebruik
 • Minder rookontwikkeling
 • Minder overlast voor de buren
 • Geen gedoe met aanmaakblokjesItaliaanse pizza oven
 • Na het bakken is de oven gemakkelijk uit te zetten

Bekijk al onze pizzaovens met gas burners

Conclusie: een pizzaoven op gas is en stuk eenvoudiger in gebruik, maar u evenaart hiermee nooit de smaak van een pizza uit een houtoven. Voor puristen, pizzanerds en andere serieuze pizzabakkers is een houtoven daarom de enige optie. Wilt u gewoon lekker pizza’s bakken op feestjes of samen met de kinderen plezier maken? Dan is een gasoven meer dan geschikt.

Forno Etna

Deze compacte Forno Etna is een handgemaakte oven uit Sicilië. De oven werkt op propaan of methaan gas en is een prima alternatief voor grotere gas- en houtovens. Dit model weegt maar 25 kilo en is heel makkelijk mee te nemen. Ondanks zijn lichte gewicht levert deze oven wel de prestaties die je van een goede pizza oven op gas mag verwachten.

De Etna heeft een pizzasteen uit één stuk, handgemaakt van lavasteen van de Etna-vulkaan en kan een temperatuur tot wel 500 graden Celsius bereiken! Dat is precies wat je nodig hebt om in 60 seconden een heerlijke Napolitaanse pizza te bakken. De oven heeft een binnenafmeting van 40 x 40 cm en is dus groot genoeg om één flinke pizza tegelijkertijd in te bakken.

Ooni Fyra

Met deze Ooni Fyra kan je overal heerlijke de meest heerlijke pizza’s bakken. Deze draagbare pizza oven weegt maar 10 kilo en is heel makkelijk mee te nemen. De Fyra stookt op hout pellets.

De Ooni Fyra bereikt in ongeveer een kwartier een temperatuur van maximaal 500°C. Perfect om echte Napolitaanse pizza’s in te bakken! Het warmte behoud van deze oven is perfect, Hierdoor verbruik je zo min mogelijk pellets met een maximale brandduur.

Nonno Peppe houtoven

Ben je klaar voor het grotere werk? Met Nonno Peppe houtoven van Edil Planet bak je thuis superprofessionele pizza’s. Binnen 60 seconden staat er een authentieke pizza op tafel zoals je die alleen in Napels ziet. Of bereid snel een mooi vlees- of visgerecht in deze oven, want de Nonno Peppe is multifunctioneel.

Pizzaovens kopen bij het Hollands Kaashuis

Of u nu voor hout of gas kiest, bij het Hollands Kaashuis kunt hebben we een oven voor iedere klant. Wil je onze ovens komen bekijken? Kom dan gerust bij ons langs in Tholen (Zeeland). Bel wel even van tevoren zodat we weten dat je komt.

Direct bestellen kan natuurlijk ook. Als de oven op voorraad is en je vóór 10:00 uur je bestelling afrondt, heb je hem vanavond al in huis.

Bekijk ons complete assortiment pizzaovens voor thuis

(Door de filters te gebruiken die u aan de linkerkant ziet kunt u gemakkelijk kiezen tussen alle modellen die we hebben.)

Zeer snel geleverd
Vandaag voor 10.00 uur besteld, vanavond geleverd

Nergens voordeliger
Wij kopen onze pizzaovens groot in en kunnen deze daarom voordelig aanbieden

Italiaans vakmanschap
100% met de hand gemaakt op Sicilië

Standaard 1 jaar garantie

Inclusief gratis starterskit,
Bij al onze pizzaovens krijgt u een gratis pizza starterspakket met authentiek Italiaans Caputo bloem en gist. Zo kunt u direct met ons recept voor Italiaans pizzadeeg aan de slag.