Kaas groothandel

Kaas groothandel

Kaas groothandel, ook voor pizza kaas

Levering van kaas aan particulieren is slechts een deel van wat het Hollands kaashuis doet. Onze kaas groothandel kan u veel geld besparen. Heeft u een restaurant, thuisbezorgservice of een bedrijf in voedingsmiddelen?

voor bestelling vanaf €500 ex btw krijgt u standaard 20% korting.

Email uw bedrijfsnaam en KVK nummer naar helpdesk@hollandskaashuis en u heeft binnen een half uur een persoonlijke kortingscode voor het gehele assortiment. 

We leveren dagelijks verse en gekoelde zuivel en kaas door geheel Nederland. Met onze vloot koelbussen en vrachtwagen rijden wij dagelijks door heel Nederland. Omdat wij de kazen direct bij de kaasmakers inkopen kunnen wij enorm scherpe prijzen hanteren die u nergens anders vindt.

Wij hebben zowel Nederlandse kaas als buitenlandse kaas in ons assortiment. Er is geen kaas die wij niet kunnen leveren. Daarnaast hebben we enorme selectie pasta, Italiaanse hammen, bak en braad producten, oliën, vetten en sauzen.

Voor de horeca

Onze kaasgroothandel is de trotse leverancier van vele restaurants, afhaal en bezorgrestaurants, sportclubs en bedrijven. Kwaliteit en service zijn onze kernwaarden, samen met de laagste prijs van Nederland zijn wij het aanspreekpunt voor de moderne horeca. Onze medewerkers zijn kundig en ons assortiment is enorm.

Wij begrijpen de horeca, dat betekend dat we geen ingewikkelde bestelproces hebben, en indien u advies nodig hebt staat er altijd een contactpersoon tot uw beschikking. Niet alleen van 09:00 tot 17:00, maar van vroeg in de morgen, tot laat in de avond. Wij werken wanneer u werkt.

We hanteren geen minimale bestelhoeveelheid en wat u vandaag voor 22:00 bestelt, dat wordt morgen netjes bij u bezorgt.
Dat is waar de groothandel van het Hollands kaashuis voor staat!

Voor de voedingsmiddelen industrie

Als u elke jaar grote hoeveelheden kaas verwerkt dan weet u hoe belangrijk het is een betrouwbare zuivel leverancier te hebben. Wij verzorgen de inkoop voor een aantal grote spelers in de voedingsmiddelen industrie. Hierdoor kopen wij groot in, en daar kunt u van mee profiteren. Een betere prijs per kilo betekend dat u veel geld kunt besparen.

Kaas groothandel prijzen

Als u contact met ons opneemt dan garanderen wij u dat onze verkopers heel goed gaan kijken naar uw huidige prijzen. Wij kunnen altijd geld voor u besparen! Neem nu contact op en stop vandaag met teveel geld betalen voor kaas en zuivel. U krijgt van ons binnen een half uur een prijslijst met de scherpste prijzen van Nederland.

Email nu nog naar helpdesk@hollandskaashuis of bel direct onze adviseur op 06-14195897.

Pizza kaas groothandel

Goede pizza kaas nodig? Mozzarella kopen bij Hollands Kaashuis

Heeft u goede kwaliteit pizza kaas nodig voor een goedkope prijs? Doordat wij enorme hoeveelheden inkopen kunt u mee profiteren. Neem direct contact op en ontdek hoeveel u kunt besparen.

Dus als u op zoek bent naar een partner die kaas voor de scherpste prijs gekoeld bij u bezorgt, dan zit u goed bij de groothandel van het Hollands kaashuis. Ons team spreekt Engels, Nederlands, Duits, Frans en Spaans.

Email nu nog naar helpdesk@hollandskaashuis of bel direct onze adviseur op 06-14195897 en u heeft binnen een half uur een prijslijst in uw email met de scherpste prijzen van Nederland.

Geplaatst in

Lees meer in onze Kennisbank

Caputo pizzeria zak pizza bloem

Caputo pizza bloem | pizzeria

Dit is authentieke Italiaanse bloem uit Napels, het zuiden van Italië. Deze professionele bloem is de basis voor pizza, focaccia of brood. Voorheen was de verpakking blauw maar de nieuwe verpakking is rood van kleur.
Lees verder

Kaas papier

Deze verpakking voor uw lekkerste kazen heeft een speciaal laagje wax. Als u het in dit papier wikkelt blijft het lekker vers!
Lees verder
Fontanella gepelde romaten

Gepelde pizza tomaten | 400 gram

Als je van plan bent pizza te gaan bakken dan heb je natuurlijk tomatensaus nodig. Met deze blikjes van 400 gram kun je ongeveer 6 pizza's bakken. Dit zijn echte klassieke Italiaanse tomaten die geteeld zijn op vulkaan grond.
Lees verder
Cauto rood cuoco chef pak

Caputo pizza bloem | chef cuoco

Dit is een authentieke Italiaanse bloem uit Napels, het zuiden van Italië. Dit is de basis voor pizza, focaccia of brood. Voorheen was de naam van deze bloem Cuoco, tegenwoordig heeft het een nieuwe naam, Chef.
Lees verder

Amsterdammer kaas

Dit is een jong belegen 50+ kaas. Het is ook onze lieveling! Deze vol vette romige kaas heeft een heerlijke smaak. Een echte Amsterdammer!
Lees verder
Grana padano kaas foto

Grana Padano | Parmezaanse kaas

Nergens goedkoper! Grana Padano Parmezaanse kaas is de meest gebruikte parmezaan in Nederland, Grana Padano Original . De kaas is maar liefst 14 maanden gerijpt.
Lees verder

Heeft u vragen? Onze kaas experts staan voor u klaar!

Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00 uur. U kunt ons natuurlijk wel altijd een e-mail sturen.