Kaas groothandel

Categorie: Algemeen

Kaas groothandel

Kaas groothandel, ook voor pizza kaas

Levering van kaas aan particulieren is slechts een deel van wat het Hollands kaashuis doet. Onze kaas groothandel kan u veel geld besparen. Heeft u een restaurant, thuisbezorgservice of een bedrijf in voedingsmiddelen?

voor bestelling vanaf €500 ex btw krijgt u standaard 20% korting.

Email uw bedrijfsnaam en KVK nummer naar helpdesk@hollandskaashuis en u heeft binnen een half uur een persoonlijke kortingscode voor het gehele assortiment.

We leveren dagelijks verse en gekoelde zuivel en kaas door geheel Nederland. Met onze vloot koelbussen en vrachtwagen rijden wij dagelijks door heel Nederland. Omdat wij de kazen direct bij de kaasmakers inkopen kunnen wij enorm scherpe prijzen hanteren die u nergens anders vindt.

Wij hebben zowel Nederlandse kaas als buitenlandse kaas in ons assortiment. Er is geen kaas die wij niet kunnen leveren. Daarnaast hebben we enorme selectie pasta, Italiaanse hammen, bak en braad producten, oliën, vetten en sauzen.

Voor de horeca

Onze kaasgroothandel is de trotse leverancier van vele restaurants, afhaal en bezorgrestaurants, sportclubs en bedrijven. Kwaliteit en service zijn onze kernwaarden, samen met de laagste prijs van Nederland zijn wij het aanspreekpunt voor de moderne horeca. Onze medewerkers zijn kundig en ons assortiment is enorm.

Wij begrijpen de horeca, dat betekend dat we geen ingewikkelde bestelproces hebben, en indien u advies nodig hebt staat er altijd een contactpersoon tot uw beschikking. Niet alleen van 09:00 tot 17:00, maar van vroeg in de morgen, tot laat in de avond. Wij werken wanneer u werkt.

We hanteren geen minimale bestelhoeveelheid en wat u vandaag voor 22:00 bestelt, dat wordt morgen netjes bij u bezorgt.
Dat is waar de groothandel van het Hollands kaashuis voor staat!

Voor de voedingsmiddelen industrie

Als u elke jaar grote hoeveelheden kaas verwerkt dan weet u hoe belangrijk het is een betrouwbare zuivel leverancier te hebben. Wij verzorgen de inkoop voor een aantal grote spelers in de voedingsmiddelen industrie. Hierdoor kopen wij groot in, en daar kunt u van mee profiteren. Een betere prijs per kilo betekend dat u veel geld kunt besparen.

Kaas groothandel prijzen

Als u contact met ons opneemt dan garanderen wij u dat onze verkopers heel goed gaan kijken naar uw huidige prijzen. Wij kunnen altijd geld voor u besparen! Neem nu contact op en stop vandaag met teveel geld betalen voor kaas en zuivel. U krijgt van ons binnen een half uur een prijslijst met de scherpste prijzen van Nederland.

Email nu nog naar helpdesk@hollandskaashuis of bel direct onze adviseur op 06-14195897.

Pizza kaas groothandel

Goede pizza kaas nodig? Mozzarella kopen bij Hollands Kaashuis

Heeft u goede kwaliteit pizza kaas nodig voor een goedkope prijs? Doordat wij enorme hoeveelheden inkopen kunt u mee profiteren. Neem direct contact op en ontdek hoeveel u kunt besparen.

Dus als u op zoek bent naar een partner die kaas voor de scherpste prijs gekoeld bij u bezorgt, dan zit u goed bij de groothandel van het Hollands kaashuis. Ons team spreekt Engels, Nederlands, Duits, Frans en Spaans.

Email nu nog naar helpdesk@hollandskaashuis of bel direct onze adviseur op 06-14195897 en u heeft binnen een half uur een prijslijst in uw email met de scherpste prijzen van Nederland.