5 redenen waarom u beter zelf uw kaas kunt raspen

Categorie: Algemeen

Zelf kaas raspen

Er zijn 5 redenen hele goede redenen waarom u beter zelf uw kaas kunt raspen. Vers geraspte kaas is veel lekkerder en gezonder als zakjes geraspte kaas uit de supermarkt. Als u dit heeft gelezen koopt u waarschijnlijk nooit meer kant en klare geraspte kaas.

1. Er zitten allerlei onnodige toevoegingen in kant en klare kaas

Kant en klare geraspte kaas kunnen veel conserveringsmiddelen bevatten, zoals aardappelzetmeel, E nummers en andere onnodige toevoegingen.
Dit wordt gedaan om te zorgen dat de kaas niet aan elkaar gaat kleven in de verpakking.
Dit heeft een vervelende bijwerking, en dat is dat de kaas niet goed smelt als u hem verwarmt. Vers geraspte kaas smelt veel beter, smaakt lekkerder en is gezonder.

Wilt u verse kaas wilt bestellen zonder onnodige toevoegingen, check dan hier onze webshop.

2. U krijgt meer kaas voor uw geld

Brokkelkaas leent zich heel goed voor het raspen van kaas

Met zelf geraspte kaas bespaart u geld.
Als u 100 gram vers geraspte kaas vergelijkt met 100 gram kant en klare geraspte kaas, dan zit er minder kaas in laatstgenoemde.
Alle toevoegingen die in de kaas worden gedaan, zoals de aardappel zetmeel, wegen ook mee in het totaal gewicht.
Waarom zou u betalen voor iets waar u helemaal niet om heeft gevraagd?

U betaald natuurlijk ook voor het gemak. In de fabrieken van deze kant en klare kaasmakers staan enorme machines die kaas raspen, dit kost een hoop geld. En dat wordt terugverdiend uit uw portemonnee.

3. Wie weet wat er in zit?

Kazen die niet mooi genoeg zijn, of niet voldoen aan de eisen om in de supermarkt verkocht te worden kunnen makkelijk geraspt worden. Dan is er niets meer van te zien. Als u zelf raspt weet u 100% zeker wat u eet.

4. Het smaakt beter

Omdat zelf geraspte kaas puur natuur is smaakt het beter. Weg met al die onnodige toevoegingen.
Kies voor verse, romige en gezondere kaas. Hoe simpeler, hoe beter.

5. Een gratis work-out

Hoe meer zweet op uw voorhoofd, hoe meer u van uw zelfgemaakte maaltijd zult genieten. Om nog maar niet te spreken over de armspieren die u kweekt.
Een goede rasp is natuurlijk het halve werk, kies daarom altijd voor een kaasrasp van het Hollands kaashuis. Top kwaliteit voor een scherpe prijs.