5 redenen waarom u beter zelf uw kaas kunt raspen

Zelf kaas raspen

Er zijn 5 redenen hele goede redenen waarom u beter zelf uw kaas kunt raspen. Vers geraspte kaas is veel lekkerder en gezonder als zakjes geraspte kaas uit de supermarkt. Als u dit heeft gelezen koopt u waarschijnlijk nooit meer kant en klare geraspte kaas.

1. Er zitten allerlei onnodige toevoegingen in kant en klare kaas

Kant en klare geraspte kaas kunnen veel conserveringsmiddelen bevatten, zoals aardappelzetmeel, E nummers en andere onnodige toevoegingen.
Dit wordt gedaan om te zorgen dat de kaas niet aan elkaar gaat kleven in de verpakking.
Dit heeft een vervelende bijwerking, en dat is dat de kaas niet goed smelt als u hem verwarmt. Vers geraspte kaas smelt veel beter, smaakt lekkerder en is gezonder.

Wilt u verse kaas wilt bestellen zonder onnodige toevoegingen, check dan hier onze webshop.

2. U krijgt meer kaas voor uw geld

Brokkelkaas leent zich heel goed voor het raspen van kaas

Met zelf geraspte kaas bespaart u geld.
Als u 100 gram vers geraspte kaas vergelijkt met 100 gram kant en klare geraspte kaas, dan zit er minder kaas in laatstgenoemde.
Alle toevoegingen die in de kaas worden gedaan, zoals de aardappel zetmeel, wegen ook mee in het totaal gewicht.
Waarom zou u betalen voor iets waar u helemaal niet om heeft gevraagd?

U betaald natuurlijk ook voor het gemak. In de fabrieken van deze kant en klare kaasmakers staan enorme machines die kaas raspen, dit kost een hoop geld. En dat wordt terugverdiend uit uw portemonnee.

3. Wie weet wat er in zit?

Kazen die niet mooi genoeg zijn, of niet voldoen aan de eisen om in de supermarkt verkocht te worden kunnen makkelijk geraspt worden. Dan is er niets meer van te zien. Als u zelf raspt weet u 100% zeker wat u eet.

4. Het smaakt beter

Omdat zelf geraspte kaas puur natuur is smaakt het beter. Weg met al die onnodige toevoegingen.
Kies voor verse, romige en gezondere kaas. Hoe simpeler, hoe beter.

5. Een gratis work-out

Hoe meer zweet op uw voorhoofd, hoe meer u van uw zelfgemaakte maaltijd zult genieten. Om nog maar niet te spreken over de armspieren die u kweekt.
Een goede rasp is natuurlijk het halve werk, kies daarom altijd voor een kaasrasp van het Hollands kaashuis. Top kwaliteit voor een scherpe prijs.

Geplaatst in

Lees meer in onze Kennisbank

Caputo pizzeria zak pizza bloem

Caputo pizza bloem | pizzeria

Dit is authentieke Italiaanse bloem uit Napels, het zuiden van Italië. Deze professionele bloem is de basis voor pizza, focaccia of brood. Voorheen was de verpakking blauw maar de nieuwe verpakking is rood van kleur.
Lees verder

Kaas papier

Deze verpakking voor uw lekkerste kazen heeft een speciaal laagje wax. Als u het in dit papier wikkelt blijft het lekker vers!
Lees verder
Cauto rood cuoco chef pak

Caputo pizza bloem | chef cuoco

Dit is een authentieke Italiaanse bloem uit Napels, het zuiden van Italië. Dit is de basis voor pizza, focaccia of brood. Voorheen was de naam van deze bloem Cuoco, tegenwoordig heeft het een nieuwe naam, Chef.
Lees verder

Gepelde pizza tomaten

Als je van plan bent pizza te gaan bakken dan heb je natuurlijk tomatensaus nodig. Met deze blikjes van 400 gram kun je ongeveer 6 pizza's bakken. Dit zijn echte klassieke Italiaanse tomaten die geteeld zijn op vulkaan grond.
Lees verder

Caputo droge gist | lievito

Als u brood of pizza deeg wilt maken dan is gist een onmisbaar ingredient. Bij het Hollands kaashuis koopt u de beste pizza kaas. En als u zulke lekkere kaas gebruikt dan verdient dat een perfecte pizza bodem.Ingrediënten: Bakkersgist (saccharomyces) Emulgator (sorbitan monostearato).
Lees verder

Amsterdammer kaas

Dit is een jong belegen 50+ kaas. Het is ook onze lieveling! Deze vol vette romige kaas heeft een heerlijke smaak. Een echte Amsterdammer!
Lees verder

Heeft u vragen? Onze kaas experts staan voor u klaar!

Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00 uur. U kunt ons natuurlijk wel altijd een e-mail sturen.