De beste kaaswinkel van Nederland

Bent u op zoek naar een kaaswinkel? Zoek niet verder! Hollands kaashuis is de specialist op het gebied van alle kazen die u maar kunt verzinnen.

Een kaaswinkel met vrijwel alle kazen die u maar kunt verzinnen

Hollands kaashuis heeft zoals de naam doet denken niet alleen Nederlandse kazen in huis. Onze kaasexperts hebben naast de binnenlandse kazen een gigantische voorraad aan heerlijke verschillende soorten buitenlandse kazen. Denk hierbij aan Belgische kazen, Deense kazen, Engelse kazen, Franse kazen, Italiaanse kazen, maar ook de Spaanse en Zwitserse kazen liggen in onze kaaswinkel op u te wachten.

De Hollandse kaas blijft uiteraard niet achter. Ook de grote namen zoals Goudse kaas, Edammer kaas en Leerdammer kaas liggen in de geweldige schappen van onze kaaswinkel. Lokale kazen zoals Amsterdamse of Rotterdamse kazen vinden ook hun thuisbasis in Hollands kaashuis.

Onze kaaswinkel houdt rekening met uw allergie

Heeft u een lactose intolerantie? Wij hebben de perfecte kazen voor u. Doordat sommige harde kazen zo goed als lactose vrij zijn doordat de lactose tijdens het rijpingsproces wordt omgezet in melkzuur, kunt u van onze specifieke lactosevrije kazen genieten. Deze lactosevrije kazen bevatten van nature minder dan 0.1 gram lactose per 100 gram.

Vindt u truffel lekker?

Dan is de Pecorino Toscano met truffel zeker een aanrader. Deze overheerlijke Pecorino Toscano is ook beschikbaar zonder truffel.

Kan ik alleen kaas bestellen?

Een kaas komt vaak het best uit de verf met een overheerlijke wijn. Om deze reden hebben wij een breed assortiment aan geschikte wijnen in onze kaaswinkel liggen.

Daar houdt het niet op! Ook pasta, Italiaanse vleeswaren, pasta en accessoires voor de kaas liggen in onze schappen. Van kaasschaven tot platgedrukte salami gerookt op Maple hout, Hollands kaashuis heeft het in huis!

Kan ik mijn kaas naar het buitenland bezorgen?

Uiteraard! De Nederlandse kaas is wereldberoemd en onze service is grenzeloos. Hollands kaashuis staat bekend om de wereldwijde gekoelde verzending. Wij zijn hands down de beste online kaaswinkel van de wereld.

Heeft deze kaaswinkel ook speciale kazen?

Als u op zoek bent naar een echte blikvanger, dan is onze boeren lavendel kaas een uitstekende keuze. Als u echt indruk wilt maken met uw kaasplankje, dan mag en kan de lavendel kaas niet ontbreken. De lavendel kaas krijgt zijn unieke blauwe kleur doordat er tijdens het kaasmaken lavendel wordt toegevoegd.

Heeft u toch liever een rode kaas? Geen enkel probleem. Onze kaaswinkel is thuis van alle markten. De rode pesto kaas is ook een delicatesse die direct de aandacht opeist van uw gasten. Deze kaas bestaat uit een combinatie van heerlijke rode pesto en de beste Nederlandse kaas.

Groene pesto kaas maakt het feest dan echt af. Deze super romige en kruidige kaas is ook afgemaakt met een flinke lepel pesto. Als u het niet doet om uw gasten te vermaken, dan moet u het zeker doen voor de explosieve smaaksensatie die u met deze kaas ervaart.

Ook rook kaas, diverse schimmelkazen of appeltaart kaas is te vinden in onze super voordelige kaaswinkel.

Waar komt de Hollandse kaas uit de kaaswinkel vandaan?

Er zijn op dit moment zo’n 300 boerderijen in Nederland waar boerenkaas wordt gemaakt. Om 1 kilo kaas te maken is ongeveer 10 liter koeienmelk, 9,5 liter geitenmelk of 6 liter schapenmelk nodig. Er zijn ongeveer anderhalf miljoen melkkoeien in Nederland die op z’n minst 120 dagen per jaar 6 uur per dag in de wei staan. Wij bedanken al deze koeien voor hun overheerlijke werk, want zonder deze koeien hadden wij nooit zo’n smakelijke kaaswinkel kunnen hebben. Er zijn nog veel meer interessante kaasweetjes, vraag onze kaasexperts om meer informatie!

Advies op maat

Onze kaasmeesters adviseren u graag over welke kaas u het beste kunt kopen. Of u nu een allergie heeft, een lactose intolerantie, koemelk allergie of u wilt gewoon weten welke kaas de lekkerste is. Neem gerust contact met onze specialisten op.

Snel geleverd

Er is geen reden meer om de deur uit te gaan. Bij ons bestelt u vanuit uw luie stoel gemakkelijk en snel. Voor 09:00 besteld is zelfs de zelfde dag bezorgd! Met onze eigen koelauto’s rijden we door heel Nederland om kaas vers bij onze klanten af te leveren.

Het Hollands kaashuis is de kaaswinkel voor iedereen die goede kwaliteit wilt voor een lage prijs.

Heeft u vragen? Onze kaas experts staan voor u klaar!

Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00 uur. U kunt ons natuurlijk wel altijd een e-mail sturen.