Contact

XXX

Contact met het Hollands kaashuis
Gebruik deze contact gegevens als u vragen heeft over producten, betalingen, bestellingen of bezorging in het buitenland.
Wij zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag: 08:00 – 15:00, via mail zijn wij 6 dagen per week tot 19:00 bereikbaar en we streven ernaar binnen een uur te antwoorden.

  0166 610 148
+31 166 610 148 (from outside the Netherlands)
Contact Mail ons voor vragen      helpdesk@hollandskaashuis.nl

Heeft u vragen over de bezorging of de aankomsttijd van uw bestelling binnen Nederland, neem dan contact op met onze vaste koeriersdienst, Roman Seleqt.

020-3635746
Bereikbaar van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 22:00, op zaterdag van 08:00 tot 18:00.

Het Hollands kaashuis is gevestigd op

Curieweg 1
4691 ST Tholen
Nederland

Bij het Hollands kaashuis staat service centraal. Als u een vraag heeft over onze producten kunt u contact met ons opnemen. Geen enkele vraag is raar, u kunt ons alles vragen wat met kaas, vlees, zuivel en pizza te maken heeft. Er werken een aantal hele ervaren kaasmeesters bij het Hollands kaashuis en die staan volledig tot uw beschikking, dus maakt u er gerust gebruik van.

Heeft u vragen over uw bestelling, de levering daarvan of heeft u suggesties en of klachten. U bereikt ons makkelijk per telefoon maar ook per email. Op het service emailadres helpdesk@hollandskaashuis.nl krijgt u binnen enkele uren reactie.

Heeft u vragen over de verzending van bestellingen naar het buitenland, neemt u dan ook contact met ons op. Wij leveren over de gehele wereld, maar toch kan het zijn dat het land waar u zich bevind niet in de lijst staat. In dit geval maken wij een aanbod op maat.