Vlees

Soort oven
Max. temperatuur (°C)
Gasbrander
Opvouwbaar
Fabrieksgarantie
Melksoort
Rijping
Smaaksterkte
Vetgehalte
Kruidenkaas
Allergenen
Lactosevrij
Vegetarisch of vegan
Biologisch
Verzending
Bezig met ophalen van gegevens...
Vanaf 4,50
450 gram
Vanaf 18,40
800 gram
2,95
100 gram
Vanaf 3,35
100 gram
Vanaf 65,95
4500 gram
Vanaf 4,50
250 gram
Vanaf 4,95
600 gram
Vanaf 4,50
250 gram
Vanaf 3,50
175 gram
10,75
0 gram

Vlees

Ook online vlees bestellen doet u eenvoudig bij Hollands Kaashuis. In ons assortiment vindt u verschillende soorten (gesneden) vleeswaren, hele en kwart hammen en handgemaakte worsten uit eigen land. Online vlees kopen is eenvoudig én snel. Als u vandaag vóór 10:00 uur bestelt, heeft u uw bestelling vanavond al in huis. We leveren bovendien met koelbusjes, waardoor het vlees altijd vers bij u aankomt.

Vleeswaren bestellen

Lekker voor op brood of op de borrelplank: verse vleeswaren. Een groot deel van onze vleeswaren komt rechtstreeks uit Italië, waar ze onder meer de lekkerste salami, prosciutto en pancetta maken. Koop een mooi groot stuk, of laat ons de vleeswaren alvast voor u snijden. De gesneden vleeswaren zijn ook in kleinere hoeveelheden te bestellen, waardoor u van alles een beetje kunt proberen. Bij het product van uw keuze selecteert u eenvoudig het gewenste gewicht.

Een hele ham kopen

Indrukwekkend is het zeker, zo’n grote varkenspoot, en lekker ook… Bij Hollands Kaashuis kunt u terecht voor hele en kwart hammen uit Italië. Fantastisch om op tafel te zetten bij een mooi diner. De ham is gerijpt en daardoor langere tijd te bewaren. Zo hoeft ie niet meteen op, maar kunt er keer op keer van genieten. In ons assortiment vindt u onder andere Prosciutto di Parma en Prosciutto San Daniele.

Ook lekker: gedroogde worst

De gedroogde worsten in onze webshop komen gewoon uit eigen land. Ze zijn met de hand gemaakt en doen het goed op elke borrelplank. Momenteel verkopen we twee varianten met pit: de lekkere kruidige boerenmetworst en droge peperworst.

Heeft u vragen? Onze kaas experts staan voor u klaar!

Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00 uur. U kunt ons natuurlijk wel altijd een e-mail sturen.