Pizzaoven hout en gas

Filter
Filteren
Sorteer op
Vleessoort
Soort oven
Land van herkomst
Herkomst
Structuur
Verkrijgbaar in de vorm
Max. temperatuur (°C)
Opvouwbaar
Fabrieksgarantie
Melksoort
Rijping
Smaaksterkte
Vetgehalte
Schimmelkaas
Kruidenkaas
Allergenen
Lactosevrij
Vegetarisch of vegan
Biologisch
Verzending
Bezig met ophalen van gegevens...

Pizzaoven hout en gas

Met een pizzaoven bakt u zelf een krakend verse Italiaanse pizza. Een pizzaoven is in staat is hoge temperaturen van wel 300-450 graden te bereiken, net als een traditionele pizza oven. Hierdoor bent u in staat om thuis op uw balkon of in de tuin een echte Italiaanse pizza helemaal zelf te bakken. En met onze topkwaliteit Caputo pizzadeeg, echte pizza tomaten en pizzakaas en heerlijke Italiaanse vleeswaren bent u er zeker van dat u bij ons álles kunt kopen voor de allerlekkerste pizza die u ooit zult eten. En helemaal zelf samengesteld en gemaakt.

Pizza ovens kopen op hout of op gas?

Of u een pizza oven moet kopen op hout of op gas, ligt aan de uw woonsituatie. Als u geen tuin heeft maar wel een balkon, dan adviseren wij u om een pizza oven op gas te kopen. Deze roken minder, waardoor uw buren minder last zullen hebben van rookontwikkeling. Een pizza oven op gas is iets duurder in het gebruik dan een pizza oven op hout, maar wel eenvoudiger te plaatsen in kleine(re) buitenruimten.

Pizza oven op hout kopen

Heeft u een tuin en wilt u de échte traditionele smaak van een Italiaanse pizza oven bereiken, dan raden wij u zeker aan om te kiezen voor een pizza oven op hout. De aroma’s van het hout laten hun sporen na in de pizza, wat zeker bijdraagt aan de traditionele smaak. Ook pizza oven op hout is dé manier om een traditionele pizza zelf thuis te bakken.

Zelf thuis pizza bakken zonder balkon of tuin?

Heeft u thuis geen balkon of tuin, maakt u zich dan geen zorgen. Een elektrische pizza oven biedt dan uitkomst! Een goede elektrische pizza oven bereikt evengoed temperaturen van 300-350 graden, wat precies genoeg is voor het bakken van uw eigen traditionele Italiaanse pizza thuis in uw keuken.

Pizzaovens uit voorraad leverbaar

Wij hebben de meeste pizzaovens gewoon uit voorraad leverbaar. Let even goed op de beschrijving of de pizzaoven reeds leverbaar is, of dat er een levertijd op zit. U wilt natuurlijk niet teleurgesteld worden met verse pizza-ingrediënten zonder dat uw gloednieuwe pizzaoven in uw achtertuin, balkon of keuken staat.

Veel bakplezier en geniet van uw heerlijke Italiaanse pizza!

Wij willen u ontzettend veel plezier wensen met het bakken van uw Italiaanse pizza. Buon appetito!