Bloem en meel

Filter
Filteren
Sorteer op
Vleessoort
Soort oven
Land van herkomst
Herkomst
Structuur
Verkrijgbaar in de vorm
Max. temperatuur (°C)
Opvouwbaar
Fabrieksgarantie
Melksoort
Rijping
Smaaksterkte
Vetgehalte
Schimmelkaas
Kruidenkaas
Allergenen
Lactosevrij
Vegetarisch of vegan
Biologisch
Verzending
Bezig met ophalen van gegevens...

Bloem en meel

Bij het Hollands kaashuis koop je alle soorten bloem, meel en gist om thuis de lekkerste pizza’s, broden en focaccia te bakken.

Voor de echte Italiaanse deegwaren hebben wij het hele assortiment van Caputo. Deze Italiaanse fabrikant van professionele bakkers producten is wereldwijd beroemd. Hun bloem is gemaakt van het type 00. Dit is ontzettend fijne bloem die heel klein gezeefd is. Als u hier een pizza mee bakt merkt u dt het een wereld van verschil is. Dit proeft naar het echte Italië!

Naast bloem en meel verkopen we verschillende soorten gist Gist is natuurlijk onmisbaar als het om het bakken van deegwaren gaat. We hebben echte Caputo gist, deze verpakkingen van 100 gram geven een extra smaak dimensie aan uw deeg.
Maar ook verse gist haalt u gemakkelijk in huis. Bruggeman gist bijvoorbeeld. Deze blokken van 1 kilo verse gist sturen wij gekoeld naar u toe. Dat is voordelig, makkelijk en snel!

Als u wilt weten hoe u pizza deeg maakt dan hebben we het originele Napolitaanse recept voor u. U vindt hem hier. Het maken van goed pizza deeg klinkt heel moeilijk, maar het is eigenlijk heel makkelijk! U heeft alleen water, bloem, gist en zout nodig. Het maken van deeg is meer een wetenschap als een kunst. We raden u daarom aan het recept nauw te volgen!

Als u thuis pizza gaat bakken dan bent u bij het Hollands kaashuis aan het goede adres. Wij hebben alle ingrediënten voor een geslaagde pizza avond! Dus wacht niet langer en begin direct met shoppen!