Pizza & brood

Sorteer op
Soort oven
Land van herkomst
Herkomst
Structuur
Max. temperatuur (°C)
Opvouwbaar
Fabrieksgarantie
Melksoort
Rijping
Smaaksterkte
Vetgehalte
Schimmelkaas
Kruidenkaas
Allergenen
Lactosevrij
Vegetarisch of vegan
Biologisch
Verzending
Bezig met ophalen van gegevens...
Nieuwe verpakking!
Caputo pizzeria zak pizza bloem
Vanaf 2,30
1000 gram
Nieuwe naam!
Cauto rood cuoco chef pak
Vanaf 2,25
1000 gram
1,55
400 gram
3,50
100 gram
Vanaf 2,55
1000 gram
Vanaf 3,35
1000 gram
Nieuwe naam!
Caputo classica dopio zero
Vanaf 2,00
1000 gram
Past perfect in de koelkast
15,50
2000 gram
Italiaans zeezout fijn
1,30
1000 gram
10,65
1000 gram
Vanaf 2,25
1000 gram

Pizza & brood

Pizza

Ook voor pizza ingrediënten bent u bij ons op het goede adres!

Deel net zoals andere enthousiaste thuisbakkers een foto van uw pizza! Op deze pagina delen we alle ingestuurde resultaten en recepten. Dat is natuurlijke ook een ideale pagina om inspiratie op te doen en tips te delen! We verloten elke 2 maanden een pizza pakket onder de inzenders!

Bij het Hollands kaashuis zijn we niet alleen heel goed in Nederlandse kazen. Doordat wij elke dag vrachtwagens tussen Nederland en Italië hebben rijden hebben we een enorm assortiment aan Italiaanse producten. En wie aan Italië denkt die denkt aan pizza.

Zelf pizza maken

Zelf pizza maken is niet alleen heel lekker, maar ook heel leuk! Als wij zelf in het weekend niet heel druk bezig met kaas, dan vinden we het leuk om pizza’s te bakken. Daarom hebben we bij de ingrediënten een duidelijk uitleg over hoe je zelf een echte Napolitaanse pizza maakt.

Zo helpen we je echte professionele deegbollen te maken. Met ons pizzameel van Caputo maakt u de allerlekkerste bodems. Dit is het meel dat de echte bakkers in talie gebruiken voor hun pizza bodem en dat geeft hem die extra speciale smaak. U weet wel, die smaak van vakantie.

Ook de tomatensaus is een vak apart. Wij hebben echte Italiaanse tomaten en een heerlijke recept hoe u in een hand omdraai heerlijke tomatensaus maakt.

De volgende stap is kaas. En laat dat net onze specialiteit zijn. U heeft genoeg keuze, wordt het echte pizzakaas? Of misschien wel een ultra luxe buffel mozzarella? Of gaat u als een echte Napolitaan eten en bestelt u Fiore di Latte. Wij vertellen u alles over deze kazen. We zijn al zo enthousiast geworden van het vertellen, we gaan nu snel zelf pizza’s maken! Eet u smakelijk alvast.

Heeft u vragen? Onze kaas experts staan voor u klaar!

Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00 uur. U kunt ons natuurlijk wel altijd een e-mail sturen.