Pasta

Filter
Filteren
Sorteer op
Vleessoort
Soort oven
Land van herkomst
Herkomst
Structuur
Verkrijgbaar in de vorm
Max. temperatuur (°C)
Opvouwbaar
Fabrieksgarantie
Melksoort
Rijping
Smaaksterkte
Vetgehalte
Schimmelkaas
Kruidenkaas
Allergenen
Lactosevrij
Vegetarisch of vegan
Biologisch
Verzending
Bezig met ophalen van gegevens...

Pasta

Echte Italiaanse pasta

Bij het Hollandse kaashuis vinden we het belangrijk dat we goede kwaliteit producten verkopen. Dat ziet u bij onze kazen, maar bijvoorbeeld ook bij onze heerlijke wijnen, extra virgine olijfolie, onze kaas geschenken, de handige kaas accessoires van het merk Boska en onze echte Italiaanse vleeswaren. Op de pasta maken we geen uitzondering. Om een compleet aanbod te kunnen bieden zijn we in Italië op zoek gegaan naar traditionele makers van dit product, die met de beste ingrediënten werken. Via onze kanalen van kaas makers werd ons Pezzullo aangeraden. Hier maken ze de basis van de lekkerste pastagerechten van 100 % durum bloem, dat is zoals het hoort. Het wordt ook wel is het goud van Napoli genoemd. Deze stad ligt diep in het zuiden en staat bekend als de geboorte laats van pizza. Ook is het gebak hier verheven tot een ware kunst, heeft u bijvoorbeeld wel eens een echte Canoli geproefd? Daar moet u er niet te veel van eten omdat ze bomvol calorien zitten, maar op zijn tijd eentje is geen enkel probleem, de Italianen zijn immers één van de gezondste volken ter wereld.

Hoe maken ze dit prachtige product in Napels?

Napoli ligt op hele vruchtbare grond. Dit komt mede door de Campi Flegrei vulkaan, die net naast de stad staat. Wetenschappers menen dat deze vulkaan in de aankomende eeuwen zeker nog een keer gaat uitbarsten. Door deze voedzame grond groeit hier heel goede Durum bloem, en van deze bloem maken de Napolitanen fantastische pasta.