Kaviaar

  Sorteer op
  Soort oven
  Land van herkomst
  Herkomst
  Structuur
  Max. temperatuur (°C)
  Opvouwbaar
  Fabrieksgarantie
  Melksoort
  Rijping
  Smaaksterkte
  Vetgehalte
  Schimmelkaas
  Kruidenkaas
  Allergenen
  Lactosevrij
  Vegetarisch of vegan
  Biologisch
  Verzending
  Bezig met ophalen van gegevens...
  Kaviaar gold label foto
  Vanaf 17,95
  10 gram

  Uitverkocht

  Kaviaar platinum foto
  Vanaf 20,40
  10 gram
  Kaviaar Osietra foto
  Vanaf 23,40
  10 gram

  Kaviaar

  Bij Hollands Kaashuis komt u natuurlijk voor een lekker stukje kaas, maar we hebben ook steeds meer andere mooie producten in ons assortiment, zoals kaviaar. Verwen uzelf of uw gasten met deze delicatesse door eenvoudig een blikje bij ons te bestellen. Als u vóór 10:00 uur bestelt, heeft u uw bestelling vanavond al in huis.

  Wat is kaviaar?

  Als u een liefhebber bent hoeven we u vast niet uit te leggen wat kaviaar precies is. Maar voor de leek en de nieuwsgierige kaaseters is het misschien een heel interessante vraag. Daarom een korte uitleg: het zijn viseitjes, maar dan wel enkel de onbevruchte soort. Deze eitjes kunnen in principe van verschillende vissoorten komen, maar liefhebbers hebben een sterke voorkeur voor eitjes van wilde steur uit de Kaspische Zee. Kaviaar komt ook oorspronkelijk uit dit gebied. De Perzen begonnen met eten van deze delicatesse omdat zij geloofden dat ze er een beter uithoudingsvermogen van zouden krijgen. Vandaag de dag komt nog zo’n 90% van alle kaviaar uit Rusland en Iran.

  Kaviaar kopen bij Hollands Kaashuis

  Bij Hollands Kaashuis kunt u nu ook terecht voor deze delicatesse. Onze kaviaar komt niet uit het gebied rond de Kaspische Zee, maar uit België. Om precies te zijn is het een product van Royal Belgian Caviar, de eerste kaviaarproducent van onze zuiderburen die sinds 2002 actief is. Alle steursoorten die ze gebruiken komen uit eigen kweek en de kaviaar is 100% natuurlijk. De uitstekende kwaliteit bleef niet onopgemerkt: Royal Belgian Caviar was al snel geliefd bij kaviaarliefhebbers van over de hele wereld en topchefs gebruiken dit klasse product graag. In ons assortiment vindt u momenteel drie soorten: Gold Label, Platinum en Osietra.

  Heeft u vragen? Onze kaas experts staan voor u klaar!

  Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00 uur. U kunt ons natuurlijk wel altijd een e-mail sturen.