Kaasplankje

  Sorteer op
  Soort oven
  Land van herkomst
  Herkomst
  Structuur
  Max. temperatuur (°C)
  Opvouwbaar
  Fabrieksgarantie
  Melksoort
  Rijping
  Smaaksterkte
  Vetgehalte
  Schimmelkaas
  Kruidenkaas
  Allergenen
  Lactosevrij
  Vegetarisch of vegan
  Biologisch
  Verzending
  Bezig met ophalen van gegevens...
  super luxe kaasplankje foto
  Vanaf 32,95
  Kaasplank large foto
  17,95
  luxe kaasplankje kant en klaar
  Vanaf 29,95
  Zomerse luxe borrelplank foto
  Vanaf 39,95
  Borrelplank zomerse foto
  Vanaf 29,95

  Kaasplankje

  Kaasplankje bestellen

  Lekker als dessert of voor tijdens een gezellige borrelavond: een kaasplankje. Bij Hollands Kaashuis hebben we een aantal mooie kaasplankjes samengesteld die u eenvoudig kunt bestellen. Stuk voor stuk rijkelijk gevuld en inclusief mooie plank, dus klaar om zo op tafel te zetten. Wilt u liever zelf een kaasplankje samenstellen? Ook dat doet u eenvoudig in onze webshop.

  Kant-en-klaar kaasplankje

  Door een samengesteld kaasplankje te bestellen bij Hollands Kaashuis kiest u niet alleen voor gemak, maar ook voor kwaliteit. Onze kaasmeester heeft de kazen zorgvuldig bij elkaar gezocht, zodat de smaken goed combineren en u een verrassend smakenpallet in huis haalt. De planken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, met elk een eigen selectie mooie kazen. Inclusief lekker dipje voor de echte kaaservaring. Bovendien bezorgen we de kaasplank gekoeld en mooi verpakt bij u thuis. En bent u uitgesmuld? U kunt keer op keer blijven genieten van de mooie houten plank door daar andere kaasjes of hapjes op te serveren.

  Kaasplankje samenstellen

  Maakt u liever zelf een lekkere combinatie van uw favoriete kaasjes? Dat kan uiteraard ook. In ons uitgebreide assortiment kazen vindt u altijd wat lekkers, wat uw smaak ook is. U kunt ze los bestellen door ze aan uw winkelmandje toe te voegen, eventueel samen met een mooie plank of een mandje. Dat laatste is leuk als u iemand wilt verrassen met een lekker kaascadeau. Het is leuk om de plank aan te vullen met andere lekkere hapjes, zoals olijven, Italiaanse hartige koekjes en dipjes. Zo kunt u bij ons een kaasplankje samenstellen dat volledig aan uw wensen voldoet. Dat wordt smullen!

  Heeft u vragen? Onze kaas experts staan voor u klaar!

  Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00 uur. U kunt ons natuurlijk wel altijd een e-mail sturen.