kant en klare kaasplankjes

Filter
Filteren
Sorteer op
Vleessoort
Soort oven
Land van herkomst
Herkomst
Structuur
Verkrijgbaar in de vorm
Max. temperatuur (°C)
Opvouwbaar
Fabrieksgarantie
Melksoort
Rijping
Smaaksterkte
Vetgehalte
Schimmelkaas
Kruidenkaas
Allergenen
Lactosevrij
Vegetarisch of vegan
Biologisch
Verzending
Bezig met ophalen van gegevens...

kant en klare kaasplankjes

Kaasplankje bestellen
Lekker als dessert of voor tijdens een gezellige borrelavond: een kaasplankje. Bij Hollands Kaashuis hebben we een aantal mooie kaasplankjes samengesteld die u eenvoudig kunt bestellen. Stuk voor stuk rijkelijk gevuld en inclusief mooie plank, dus klaar om zo op tafel te zetten. Wilt u liever zelf een kaasplankje samenstellen? Ook dat doet u eenvoudig in onze webshop.
Kant-en-klaar kaasplankje
Door een samengesteld kaasplankje te bestellen bij Hollands Kaashuis kiest u niet alleen voor gemak, maar ook voor kwaliteit. Onze kaasmeester heeft de kazen zorgvuldig bij elkaar gezocht, zodat de smaken goed combineren en u een verrassend smakenpallet in huis haalt. De planken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, met elk een eigen selectie mooie kazen. Inclusief lekker dipje voor de echte kaaservaring. Bovendien bezorgen we de kaasplank gekoeld en mooi verpakt bij u thuis. En bent u uitgesmuld? U kunt keer op keer blijven genieten van de mooie houten plank door daar andere kaasjes of hapjes op te serveren.
Kaasplankje samenstellen
Maakt u liever zelf een lekkere combinatie van uw favoriete kaasjes? Dat kan uiteraard ook. In ons uitgebreide assortiment kazen vindt u altijd wat lekkers, wat uw smaak ook is. U kunt ze los bestellen door ze aan uw winkelmandje toe te voegen, eventueel samen met een mooie plank of een mandje. Dat laatste is leuk als u iemand wilt verrassen met een lekker kaascadeau. Het is leuk om de plank aan te vullen met andere lekkere hapjes, zoals olijven, Italiaanse hartige koekjes en dipjes. Zo kunt u bij ons een kaasplankje samenstellen dat volledig aan uw wensen voldoet. Dat wordt smullen!