Italiaanse vleeswaren

Filter
Filteren
Sorteer op
Vleessoort
Soort oven
Land van herkomst
Herkomst
Structuur
Verkrijgbaar in de vorm
Max. temperatuur (°C)
Opvouwbaar
Fabrieksgarantie
Melksoort
Rijping
Smaaksterkte
Vetgehalte
Schimmelkaas
Kruidenkaas
Allergenen
Lactosevrij
Vegetarisch of vegan
Biologisch
Verzending
Bezig met ophalen van gegevens...

Italiaanse vleeswaren

Italiaanse vleeswaren zijn de beste ter wereld

Bent u op zoek naar authentieke Italiaanse vleeswaren? Wij halen ze vers uit Italië. In ons assortiment vindt u grote hammen zoals Prosciutto Crudo en Prosciutto parma. Dit zijn varkens hammen van top kwaliteit. Gemaakt van echte Italiaanse varkens. Het betreft hier hele hammen. Deze zijn fantastisch om op tafel te zetten bij een mooi diner in een ham houder. Hou dat er uit ziet kunt u hier bekijken. Voor enkele tientjes heeft u al een mooie houder. Omdat de ham gerijpt is kunt u hem gerust bewaren in de ouder en elke keer een klein stukje eten.

Kleinere hoeveelheden

We hebben ook wat kleinere formaten Italiaanse vleeswaren zoals de Copa di Parma. Dit is een vuurrode en pittige gerookte Salami van 2.6kg. Het vlees is hier gemengd met rode chili pepers en reuzel. Deze salami is gerookt boven maple hout en heeft hierdoor een heerlijke rooksmaak. Of wat dacht u van een Prosciutto Crudo van 2.3 kilogram. Dit is een kleine versie van de hele poot. Ook voor Bresaola zit u bij on goed. Wij verkopen mooie stukken van 3.5kg. Bresaola is een gedroogd en gezout stuk vlees gemaakt van rund. Dit mooie vleesproduct is 3 maanden gerijpt. Het is een hard product en donkerrood van kleur.

Bij ons zit u goed

Dus welke Italiaanse vleeswaren u ook zoekt, bij het Hollands kaas zit u goed. Bestellingen die voor 12:00 geplaatst zijn worden dezelfde dag nog verzonden. Dus Italiaanse vleeswaren kopen, dat doet u bij ons.