Vegan kaas

Vegan kaas

U hoort het goed, vegan kaas!

Vegans houden van kaas, en kaas houdt ook van vegans. Bij het Hollands kaashuis koopt namelijk gemakkelijk vegan kaas.

U hoort het goed! Kaas zonder dierlijke producten. Zelfs geen melk. Voor veel mensen is het waarschijnlijk een verassing. Als u liever geen enkele dierlijke producten eet dan betekend dat niet dat u nooit meer een plakje kaas kan eten.

Vegan kaas is zonder cholesterol en bevat minder vet als normale kaas die gemaakt is van koeien, schapen of wat voor melk dan ook. Als u deze kaas koopt in plaats van zuivel kaas dan weet u zeker dat er geen dieren gemoeid zijn gegaan met het maken van dit product.

Deze kaas is niet alleen voor op een boterham, maar u kunt hem ook over een pizza doen, of een lekkere tosti zonder vlees!

Waar hebben wij deze vegan kaas gevonden?

Het was al lang een wens van het Hollands kaashuis om een vegan kaas aan te bieden. Maar waar vinden we die? Onze inkopers zijn op pad gegaan en kwamen na een behoorlijke zoektocht uit bij de Duitse firma Wilmersburger.

De kaasmakers van Wilmersburger kaas zeggen: Deine vegane Alternative. Wenn Veganer Käse suchen, ist Wilmersburger die Lösung, da Käse nicht vegan ist. Wat zoveel betekend als “Uw veganistisch alternatief. Wanneer veganisten kaas zoeken, is Wilmersburger de oplossing, omdat normale kaas niet veganistisch is”.

Niet alleen vrij van dierlijke producten

Deze vegan kaas is ook vrij van lactose, genetische manipulatie, gluten en soya. De kaas is 100 procent plantaardig.

3 verschillende smaken

We hebben 3 heerlijke varianten in ons assortiment. Classic, extra smaak en kruiden kaas.Het zijn allen een prima alternatief voor op een heerlijk broodje, een vegetarische tosti of bijvoorbeeld een pizza.

Heeft u vragen? Onze kaas experts staan voor u klaar!

Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00 uur. U kunt ons natuurlijk wel altijd een e-mail sturen.