Rotterdamsche kaas

Filter
Filteren
Sorteer op
Vleessoort
Soort oven
Land van herkomst
Herkomst
Structuur
Verkrijgbaar in de vorm
Max. temperatuur (°C)
Opvouwbaar
Fabrieksgarantie
Melksoort
Rijping
Smaaksterkte
Vetgehalte
Schimmelkaas
Kruidenkaas
Allergenen
Lactosevrij
Vegetarisch of vegan
Biologisch
Verzending
Bezig met ophalen van gegevens...

Rotterdamsche kaas

De basis van goede kaas is goede melk

De basis van elke goede kaas is top kwaliteit melk, en dat is bij Rotterdamsche kaas niet anders. Melk van top kwaliteit komt van blije koeien. Zo is dat ook met Rotterdamse kaas. De omgeving van Rotterdam kent immers veel landbouwgrond waar hele blije koeien te vinden zijn die lekker buiten staan te grazen.

Voor de kwaliteit van de melk is het belangrijk dat de koeien lekker buiten  kunnen rondlopen. Veel fabriekskaas komt van koeien die nooit buiten komen. En dat moet we toch niet willen met zijn allen. Neem bijvoorbeeld oude Rotterdamse kaas, die wordt gemaakt van goede kwaliteit melk van koeien die lekker buiten hebben rond gelopen.

De kwaliteit van deze lekkere melk zorgt ook voor de uitgesproken en toch wel vrij unieke smaak van De Rotterdamsche Oude.

Receptuur van de kaas

Het recept van De Rotterdamsche oude is speciaal gemaakt zodat hij een ideale rijpingstijd kan bereiken. Mede hierdoor heeft de kaas een unieke smaak die door vele herkend wordt.

De kaas wordt bij een optimale luchtvochtigheid en temperatuur gerijpt. De kaas rijpt op een net iets warmere temperatuur als andere kazen. Ook wordt er gerijpt op sterke vurenhouten planken. Dat zorgt voor een nog betere smaakontwikkeling, en daar wordt iedereen blij van.

Dus bevindt u zich bijvoorbeeld in het buitenland, en verlangt u zo naar die lekkere kaas van thuis? Maakt u zich geen zorgen, wij staan voor u klaar. We verzenden uw pakketten gekoeld naar uw toe. Waar u zich ook bevind.

Het Hollands kaashuis is de expert op het gebied van kaas en kaasverzending. Heerlijke Rotterdamse kaas.