Biologische kaas

Filter
Filteren
Sorteer op
Vleessoort
Soort oven
Land van herkomst
Herkomst
Structuur
Verkrijgbaar in de vorm
Max. temperatuur (°C)
Opvouwbaar
Fabrieksgarantie
Melksoort
Rijping
Smaaksterkte
Vetgehalte
Schimmelkaas
Kruidenkaas
Allergenen
Lactosevrij
Vegetarisch of vegan
Biologisch
Verzending
Bezig met ophalen van gegevens...

Biologische kaas

Als het kan, ga dan voor biologisch

Biologische kaas is een kaas waar iedereen blij van wordt. Het is goed voor de dieren, goed voor het milieu en goed voor u!

De melk die gebruikt wordt voor Biologische kaas komt bij boeren vandaan die hun koeien op hun koeien op een biologische manier houden. En daar zijn wij ze heel dankbaar voor. De koeien lopen rond in weilanden, en staan niet dagenlang met zijn allen in een stal. Ze krijgen dus lekker beweging en laten we eerlijk zijn, daar wordt u toch ook een vrolijker mens van?

De weilanden van deze koeien zijn vrij van pesticiden en worden niet bespoten met chemicaliën. Natuurlijk staan de koeien niet 24 uur per dag en 7 dagen per week buiten. Koeien zijn namelijk ook niet zo gek op regen en kou. Dus de boeren laten zo zolang het weer het toe laat, lekker buiten lopen.

Blije kalfjes

Wat is er nu schattiger als een kalfje. Kalfjes spelen ook een grote rol in het feit of een melkvee houder het predicaat biologisch krijgt. De kalfjes blijven langer bij hun moeder en ze krijgen ook de melk van de moeder te drinken. Iets wat bij de fabriekskaas lang niet vanzelf sprekend is.

Vrij van chemicaliën en onnodige toevoegingen

Onze biologische kaas is in zijn geheel vrij van kunstmatige kleurstoffen en toevoegingen. Deze kazen zijn zo lekker van zichzelf, die hebben dat allemaal niet nodig. Natuurlijk is de smaak het resultaat van al deze goede maatregelen. Deze kazen zijn echt van ongekend goede kwaliteit!

Wilt u dus online biologische kaas bestellen of kopen. Dan zit u bij het Hollands kaashuis goed!