Amsterdamse kaas

Filter
Filteren
Sorteer op
Vleessoort
Soort oven
Land van herkomst
Herkomst
Structuur
Verkrijgbaar in de vorm
Max. temperatuur (°C)
Opvouwbaar
Fabrieksgarantie
Melksoort
Rijping
Smaaksterkte
Vetgehalte
Schimmelkaas
Kruidenkaas
Allergenen
Lactosevrij
Vegetarisch of vegan
Biologisch
Verzending
Bezig met ophalen van gegevens...

Amsterdamse kaas

Kaas en toerisme

Amsterdamse kaas is enorm populair onder de toeristen. Jaarlijks trekt onze hoofdstad 9 miljoen toeristen die uiteraard ook onze heerlijke kazen komen proeven.

Voor iedereen wat wils

Uit alle delen van Nederland komen mooie kazen. Uit onze hoofdstad Amsterdam komen ook een aantal mooie kazen. Zo hebben wij in ons assortiment Amsterdammer jong belegen 50+ kaas.  Hoeveel vet er in deze  Amsterdammer jong belegen 50+ zit wordt aangeduid met een nummer en een plus. 50+ betekend dat dit een volvette kaas met mega veel smaak is. Een echte Amsterdammer.

Informatie over wat deze aanduidingen betekenen vindt u in onze kennisbank: Wat betekenen die nummers en plusjes op de kaas?

Kaas geschenken

Een gehele kaas wordt ook wel een wiel genoemd. Dat komt natuurlijk door zijn ronde vorm. Deze kaas is en stuk minder groot als vele andere kazen. Een heel wiel weegt 4 kilo. Daarom is deze kaas ook heel erg leuk om cadeau te geven voor bijvoorbeeld een verjaardag of als geschenk voor een zakenrelatie.

Een heel wiel Amsterdamse kaas, van 4 kilo koopt u al voor €49,95 We hebben nog een goede Amsterdamse kaas is ons assortiment.

Old Amsterdam is een oude kaas, hartig en heeft een licht zoete smaak. Er zitten veel rijpingskristallen in maar de kaas is toch goed snijdbaar. U kunt heerlijk genieten van de kaas die zijn naam te danken heeft aan de meest liberale stad op deze wereld.

Deze kaas heeft wereldwijd verschillende prijzen in de wacht gesleept.

Dus of u nu op zoek bent naar een Amsterdamse kaas, of een andere lekkere Nederlandse kaas, het assortiment van het Hollands kaashuis is zo groot dat er altijd iets lekkers voor u bij zit.