Hollandse kaas

Filter
Filteren
Sorteer op
Vleessoort
Soort oven
Land van herkomst
Herkomst
Structuur
Verkrijgbaar in de vorm
Max. temperatuur (°C)
Opvouwbaar
Fabrieksgarantie
Melksoort
Rijping
Smaaksterkte
Vetgehalte
Schimmelkaas
Kruidenkaas
Allergenen
Lactosevrij
Vegetarisch of vegan
Biologisch
Verzending
Bezig met ophalen van gegevens...

Hollandse kaas

De beste Hollandse kaas besteld u gemakkelijk en snel online in de webshop van het Hollands kaashuis. We hebben het grootste assortiment en de scherpste prijzen. Of u nu Goudse kaas of Boerenkaas wilt bestellen, we hebben het allemaal. Ook onze kruiden kazen en vegetarische kazen zijn zeer geliefd.

Wat er gebeurt als u besteld heeft

Zodra uw bestelling bij ons binnen is gaan onze kaasmeesters aan de slag. Uw kaas wordt uit de rekken van het kaashuis gehaald en versneden tot de gewenste gewichten die u wilt hebben. Wij werken uiterst hygiënisch en volgens de HACCP normen.

Als u kaas gesneden is wordt het in een vacuüm machine gelegd zodat de verpakking absoluut luchtdicht is. Hierna dompelen we uw kaas 2 seconden onder in een warm water tank om te zorgen dat uw verpakking helemaal strak om de kaas zit. U kunt op deze manier uw Hollandse kaas maandenlang bewaren.

Als u in het buitenland woont is dat natuurlijk fijn. U kunt een grotere hoeveelheid kaas en deze eenvoudig in de koelkast kunt bewaren.

Hoe wordt u Hollandse kaas verzonden?

Voordat uw pakketten verzonden worden pakken we uw bestelling netjes in met een aantal koelelementen. Op deze manier blijft de kaas netjes op temperatuur. Dan gaat uw pakket op de post.

Binnen Nederland verzenden we met trunkrs en DPD en uw buitenlandse zendingen gaan mee met DPD. Uiteraard altijd voorzien van track en trace nummer, zodat u op de hoogte blijft van de status van uw pakket. Als uw pakket dan bezorgd is staat u nog maar één ding te doen. Lekker genieten van de lekkerste kaas van de wereld!