Geschenken

Filter
Filteren
Sorteer op
Vleessoort
Soort oven
Land van herkomst
Herkomst
Structuur
Verkrijgbaar in de vorm
Max. temperatuur (°C)
Opvouwbaar
Fabrieksgarantie
Melksoort
Rijping
Smaaksterkte
Vetgehalte
Schimmelkaas
Kruidenkaas
Allergenen
Lactosevrij
Vegetarisch of vegan
Biologisch
Verzending
Bezig met ophalen van gegevens...

Geschenken

Kaas geschenken

Bij het Hollands kaashuis hebben we de leukste selectie kaas geschenken. Heeft u ook zo vaak de grootste moeite met het vinden van een gepast en origineel cadeau? Wij lossen het op. Uitstekende geschenken voor verjaardagen en speciale gelegenheden. Zo hebben bijvoorbeeld de schattige en handzame boeren pondjes, verkrijgbaar in wel 10 verschillende smaken! Boerenpondjes zijn de meeste verkochte kazen die als cadeau gegeven worden. We verkopen ze los, in een leuke cadeau verpakking of zelfs in torentjes van 3. Het leuke aan boerenpondjes is dat u ze thuis verder kunt laten rijpen. Dus als u een cadeau zoekt voor de grootste kaas liefhebbers, dan zit u bij ons goed.

Relatie geschenk van kaas

Heeft u zakenrelaties over uit het buitenland, of gaat u misschien zelf op bezoek bij een zakenrelatie. Dan kunnen wij werkelijk geen leuker cadeau bedenken als onze boerenpondjes kaas geschenken. Een echt stukje Holland! U hoeft niet bang te zijn dat u weer een cadeau geeft dat ergens in een lade verdwijnt want deze kaasjes zijn te lekker om te laten liggen. De kaasjes zijn handzaam en mogen mee in uw hand bagage in het vliegtuig. Wij verzenden de kaasjes ook graag voor u direct naar het buitenland. Wilt u een leuke tekst op het kaartje van uw kaas geschenken? Zet dit eenvoudig in de opmerking en wij schrijven het op uw geschenk. De leukste kaas geschenken voor zakenrelaties vindt u bij ons!

Kerstpakketten

Zoekt u nog een origineel idee om aan uw medewerkers te geven omdat ze het het hele jaar zo hun best hebben gedaan. Wat dacht u van een van onze leuke kaas geschenken. Grootte hoeveelheden zijn ook geen enkel probleem, wij leveren super snel. Bij hoeveelheden groter als 10 stuks kunt u altijd contact opnemen voor een offerte op maat.