Geschenken

  Sorteer op
  Soort oven
  Land van herkomst
  Herkomst
  Structuur
  Max. temperatuur (°C)
  Opvouwbaar
  Fabrieksgarantie
  Melksoort
  Rijping
  Smaaksterkte
  Vetgehalte
  Schimmelkaas
  Kruidenkaas
  Allergenen
  Lactosevrij
  Vegetarisch of vegan
  Biologisch
  Verzending
  Bezig met ophalen van gegevens...

  Geschenken

  Kaas geschenken

  Bij het Hollands kaashuis hebben we de leukste selectie kaas geschenken. Heeft u ook zo vaak de grootste moeite met het vinden van een gepast en origineel cadeau? Wij lossen het op. Uitstekende geschenken voor verjaardagen en speciale gelegenheden. Zo hebben bijvoorbeeld de schattige en handzame boeren pondjes, verkrijgbaar in wel 10 verschillende smaken! Boerenpondjes zijn de meeste verkochte kazen die als cadeau gegeven worden. We verkopen ze los, in een leuke cadeau verpakking of zelfs in torentjes van 3. Het leuke aan boerenpondjes is dat u ze thuis verder kunt laten rijpen. Dus als u een cadeau zoekt voor de grootste kaas liefhebbers, dan zit u bij ons goed.

  Relatie geschenk van kaas

  Heeft u zakenrelaties over uit het buitenland, of gaat u misschien zelf op bezoek bij een zakenrelatie. Dan kunnen wij werkelijk geen leuker cadeau bedenken als onze boerenpondjes kaas geschenken. Een echt stukje Holland! U hoeft niet bang te zijn dat u weer een cadeau geeft dat ergens in een lade verdwijnt want deze kaasjes zijn te lekker om te laten liggen. De kaasjes zijn handzaam en mogen mee in uw hand bagage in het vliegtuig. Wij verzenden de kaasjes ook graag voor u direct naar het buitenland. Wilt u een leuke tekst op het kaartje van uw kaas geschenken? Zet dit eenvoudig in de opmerking en wij schrijven het op uw geschenk. De leukste kaas geschenken voor zakenrelaties vindt u bij ons!

  Kerstpakketten

  Zoekt u nog een origineel idee om aan uw medewerkers te geven omdat ze het het hele jaar zo hun best hebben gedaan. Wat dacht u van een van onze leuke kaas geschenken. Grootte hoeveelheden zijn ook geen enkel probleem, wij leveren super snel. Bij hoeveelheden groter als 10 stuks kunt u altijd contact opnemen voor een offerte op maat.

  Heeft u vragen? Onze kaas experts staan voor u klaar!

  Elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 15.00 uur. U kunt ons natuurlijk wel altijd een e-mail sturen.