Wijn

Filter
Filteren
Sorteer op
Vleessoort
Soort oven
Land van herkomst
Herkomst
Structuur
Verkrijgbaar in de vorm
Max. temperatuur (°C)
Opvouwbaar
Fabrieksgarantie
Melksoort
Rijping
Smaaksterkte
Vetgehalte
Schimmelkaas
Kruidenkaas
Allergenen
Lactosevrij
Vegetarisch of vegan
Biologisch
Verzending
Bezig met ophalen van gegevens...

Wijn

De beste kaas met de beste wijn

Bent u op zoek naar een heerlijke fles wijn voor bij uw stukje kaas. Wij hebben een uitstekende selectie die prima te combineren is onze eerlijke kazen. Bij elke fles hebben we een uitgebreide uitleg van de smaak, herkomst en vertellen we u waar u goed mee kunt combineren. Dus of u op zoek bent naar een goede witte, rode of rosé, wij hebben het allemaal. Zelfs dessertwijn en biologische wijn! Al onze flessen wijn zijn onder de €9,- zo houden we het lekker betaalbaar. Ook onze kazen zijn mega scherp geprijsd. We durven zelfs te zeggen dat u ze op het internet nergens goedkoper tegenkomt, en daarentegen doen we geen concessies aan de kwaliteit. Uitsluitend wijn en kaas van topkwaliteit dus!

Verschillende soorten

We hebben een uitgebreide selectie van wel 13 verschillende soorten wijntjes. We hebben zelfs een heerlijk zoete dessertwijn in het assortiment zoals die in Italië vaak na het eten gedronken wordt, de Mosta Duva van het wijnhuis Capetta. Mosta Duva is een heerlijke witte zoete mousserende wijn en komt uit de Piëmonte regio. De alcohol is licht en bevat slechts 3% alcohol. Het is een perfecte wijn voor op het terras door zijn fris zoete karakter.

Biologisch

Ook in de categorie biologisch hebben wij een heerlijk flesje in het assortiment van Bio Rebe. Deze Merlot heeft een aangename smaak met uitgelezen geur van rood fruit. Een zachte blend met een hint van tannines. Deze fles kunt u het best bewaren en drinken bij kamer temperatuur.